L'Ascó, amb el cap ben alt

L'Ascó guanya al camp del Masnou 3-4 en l'últim desplaçament de la temporada

ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Hem fet un bon partit, com altres vegades, però avui hem guanyat. L'equip ha mostrat dignitat»

CD MASNOU

3

ASCÓ

4

CD MASNOU:

Abel, Alburquerque, Javi Rodriguez, Alegre, Esteban, Gerard, X. Garcia, Montilla (Pipa, 60'), J. Sánchez, Molina i Siso.

ASCÓ:

Cabacés, Isma, Jose Ramon, Juan Antonio, Yuriy, Enric (Marc Alís, 25') (Pau Muñoz, 88'), Esteve, Hamid, Frede, Mohe i Albert Viñas (Pere Martínez, 80').

GOLS:

1-0 (1') Molina. 1-1 (2') Juan Antonio. 1-2 (9') Hamid. 2-2 (32') Javi Sánchez. 2-3 (51') Juan Antonio. 3-3 (73') Javi Sánchez. 3-4 (90') Hamid.

ÀRBITRE:

Cardosa Montesinos.
T.G.:
Als locals Hamid, Albuquerque i Javi Rodríguez; i als visitants Isma i Esteve.
T.V.:
Cap.

L'Ascó va obtenir un triomf per a l'honor al camp del Masnou, on va vèncer 3-4. A més, la seva victòria va donar la salvació a l'Amposta i ha complicat de mala manera la permanència dels masnovins.

El partit va començar farcit de gols. En el primer minut, Molina va avançar els locals i en el segon, Juan Antoniova empatar per als riberencs. Abans del minut 10, l'Ascó ja havia capgirat el resultat amb un segon gol de Hamid, però abans del descans Javi Sánchez va empatar. Després de la represa, Siso hauria pogut avançar els locals, però un gran xut de falta des de la frontal va suposar el 2-3 de Juan Antonio. Javi Sánchez va tornar a empatar, però en un contraatac Hamid va fer el 3-4 en el temps afegit