1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

RCD ESPANYOL

L'Espanyol deixa escapar el títol

Galleda d'aigua freda a Sant Adrià de Besòs. Les noies de l'Espanyol es queden, un altre any, a les portes d'alçar la copa de campiones de la superlliga contra el Rayo Vallecano, campió durant tres anys consecutius.

El partit de tornada va començar bé per les jugadores blanc-i-blaves, que només van necessitar sis minuts per avançar-se amb un gol de cap d'Ane, després d'un precís centre de Monforte des de la banda esquerra. Amb el partit controlat, les d'Òscar Aja no van parar de pressionar ben a prop de la porteria visitant fins que en un contraatac del Rayo, Sònia va firmar el gol de l'empat. A partir d'aquí, el Rayo va guanyar la partida tàctica a l'Espanyol, sobretot amb el marcatge individual de Burgos a Vero Boquete, que va fer treure de polleguera la davantera local.

Ja en la segona part, el Rayo va ser amo i senyor del mig del camp. I les madrilenyes, després d'un córner que va servir Natàlia, van fer el segon, obra de Jenni. Amb el resultat en contra, els nervis es van apoderar de les blanc-i-blaves, que van intentar una i altra vegada capgirar el resultat sense èxit. Vane Gimbert, ja en el temps afegit, va xutar al travesser en l'única ocasió clara de l'Espanyol en el segon temps. Llàstima.

ESPANYOL
1 (2)
RAYO VALLECANO
2 (2)
ESPANYOL:
Mariajo, Ane (Kenty, 72'), Torrejón, Lara (Alexia, 55'), Willy, Vilanova (Sonia 89'), Vane Gimbert, Monforte, Erika i Vero.
RAYO VALLECANO:
Alicia, Chini, Ale, Pili, Burgos, Maria Galán (Anita, 65'), Miriam, Jenni (Mónica, 90'), Natalia (Paloma, 82'), Sonia i Saray (Jade, 61').
GOLS:
1-0 (6') Ane. 1-1 (14') Sonia. 1-2 (69') Jenni.
ÀRBITRE:
Medie Jiménez.
T.G.:
A les locals Vane Gimbert i Vero, i a la visitant Saray.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)