Font, Alberto, Josera, Fran, Riquelme (Arcos, 62'), Burch, Jorge, Bioco, Dani, Maldo i Hinojo (Cristian, 62').

Raúl, Cano, Tena, Mario, Puig, Dídac, Àlex, Edgar, Gilabert (Parra, 81'), Felip (Subi, 55') i Callarissa (Grau, 65').

T.G.:
Mario, Fran i Maldo, del Santfeliuenc.
T.V.:
Àlex (doble amonestació, 46'), de la Rapitenca.

La Rapitenca es va imposar al Santfeliuenc a domicili i encadena el segon triomf consecutiu que li mostra el camí a seguir en aquest tram final de temporada, després d'una ratxa negativa. Els del Montsià van demostrar que havien après dels errors comesos, i els canvis introduïts pels tècnics Alfons Royo i Òscar Rojals comencen a recollir els seus fruits. La Rapitenca va repetir l'onze inicial de la setmana anterior i, encara que amb menys lluïment però amb la mateixa actitud, va firmar una nova victòria.

Tècnicament el partit no va ser brillant, però la Rapitenca va tenir el domini en els noranta minuts. Tan sols en el primer temps, els visitants van disposar de quatre oportunitats manifestes a càrrec de Gilabert, Callarissa i Àlex. El darrer va obrir la llauna en el minut 18 en resoldre amb la punta de la bota una centrada de Felip des de la banda esquerra. D'altra banda, el Santfeliuenc va gaudir d'una única ocasió de gol en tot l'enfrontament, un xut de Bioco al pal en la primera part. Només començar la segona meitat, la Rapitenca es va quedar amb un home menys per l'expulsió d'Àlex en veure la segona groga. L'equip no va decaure i fins i tot va posar la cirera al pastís amb el 0 a 2 a càrrec de Parra.