Sabadell

El Sabadell anhela un debut rodó en el seu retorn a segona

2a divisió A. El conjunt de Lluís Carreras tractarà de satisfer la Creu Alta en la visita d'un Osca ben armat

És un desig major d'edat i avui es farà realitat. Feia 18 anys que l'afició del Sabadell somiava en el xiulet inicial que sonarà avui a les sis de la tarda a la Creu Alta. El debut en la Liga Adelante s'ha fet esperar més del compte, però la vaga de futbolistes que va ajornar la disputa de la primera jornada farà que l'equip vallesà debuti davant els seus seguidors. Què més es pot demanar? Cert! Una victòria per començar amb bon peu, que sempre és important.

L'entrenador Lluís Carreras va transmetre ahir als mitjans de comunicació les sensacions amb què arriba la plantilla arlequinada al debut. “Tenim la mateixa motivació que la setmana passada. Tenim ganes d'agradar. La paraula és il·lusió, la nostra i la de la ciutat”, explicava l'entrenador de Sant Pol de Mar, que confia que “la gent que no està de vacances vagi a l'estadi”. Segons Carreras, el d'avui no serà un partit gens fàcil i per justificar-ho radiografiava el rival. “L'Osca serà un rival molt dur, molt intens. Ha fitxat jugadors de primera, com ara Clavero, Sastre i Bernardo, amb qui vaig coincidir a l'Alabés. Es tracta d'un equip que pot ser més complicat quan juga a fora que a casa”, afirmava.

Mantenir la mateixa filosofia que va fer possible l'ascens a segona divisió (molta velocitat de pilota, variants constants a l'eix de creació, aprofitament màxim del joc per les bandes) serà una norma durant la temporada, però no pas un dogma. “Intentarem jugar com ho hem fet sempre, però si en algun partit en concret no ho podem fer, per les circumstàncies que siguin, no ens donarem cops de cap contra la paret”, sosté l'entrenador del Centre d'Esports Sabadell.

Amb Baha i en la travessa

Una de les sorpreses de la convocatòria ha estat la inclusió del davanter Nabil Baha. El mateix futbolista va dir en la seva presentació, aquest dimecres, que no es trobava encara en condicions físiques per debutar. “Ell pot dir el que vulgui, però jo el convoco”, va respondre ahir Carreras, tot afegint que Baha té unes qualitats tècniques que aniran molt bé a l'equip.

Els operaris del club, d'altra banda, van fer ahir els últims arranjaments a les instal·lacions de la Creu Alta perquè l'estadi presenti el millor aspecte possible en una jornada en què el Sabadell també es veurà reflectit en la travessa. I tothom vol veure un 1 a la casella 11.

L'Osca és un rival molt dur, molt intens, potser més complicat fora de casa que al seu camp. Ha incorporat jugadors de primera
Intentarem jugar com sempre, però si no podem imposar la nostra filosofia de joc en algun partit no ens donarem cops de cap contra la paret
Tenim moltes ganes de debutar i de fer-ho bé. La ciutat, també. La paraula és ‘il·lusió'
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL SABADELL

Agustín, amb problemes a la clavícula, és baixa

Carreras té un altre problema a l'eix de la defensa. A la necessitat d'incorporar un central en els propers dies s'hi ha afegit la baixa per lesió d'Agustín Fernández, que dilluns anirà a l'especialista per saber com ha de posar remei a les seves molèsties a la clavícula. No es descarta que el futbolista extremeny hagi de passar per la sala d'operacions. L'absència d'Agustín s'afegeix a la dels porters Ian Mackay i Oriol Torres i la del migcampista Juanjo Ciércoles, mentre que Álex Cruz ja està plenament recuperat. De tots els jugadors disponibles de què disposava el tècnic de Sant Pol de Mar només se n'ha quedat fora el davanter Joaquín Rodríguez, que podria marxar cedit la setmana vinent a un equip de segona divisió B. “Ha passat a ser el tercer davanter de la plantilla i li ho hem fet saber. Ell, però, creu que pot triomfar aquí, i mentre hi sigui el tractarem com un jugador més de la plantilla”, va afirmar Carreras. També va referir-se al defensa camerunès Yann Songo'o: “No m'agrada tenir jugadors a prova, però en aquest cas és un futbolista jove amb prou qualitat”, va declarar el tècnic català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)