Nàstic

Hi ha coses que no canvien al Nàstic

Nàstic. El conjunt grana és un dels dos únics equips que no ha marcat i ja ha constatat que, com el curs passat, li falta gol. Mentrestant, Rubén Pérez continua sent una assegurança sota els pals

El Nàstic ha jugat els dos primers partits de lliga molt condicionat per les baixes per lesió d'alguns dels seus homes més importants, però en aquestes dues jornades ja ha confirmat que hi ha coses que no canvien. Per començar, la falta de gol que ja arrossegava de la temporada passada. Els grana van ser, el curs passat, el tercer equip menys golejador de segona A, amb només 37 dianes en els 42 partits que van disputar. Tan sols el Ponferradina (36) i el cuer, l'Albacete (35), en van fer menys. I enguany, tot i que de només dues jornades encara no se'n poden extreure conclusions definitives, aquest aspecte no sembla diferir gaire. La temporada passada va acumular 17 partits sense marcar. Enguany, el conjunt d'Oliva ja en fa dos, ja que encara no ha marcat en els primers 180 minuts disputats. Amb el Cartagena, són els únics equips que encara no s'han estrenat aquest curs i diumenge, a Sòria, els grana ni tan sols van arribar a xutar cap vegada entre els tres pals.

L'arribada d'homes com Roberto Peragón (11 dianes la temporada passada amb el Girona) havia d'ajudar a solucionar part del dèficit de gol de l'equip. Però el fet que no hagi acabat arribant cap punta de referència que faci la competència a Berry Powel –l'altre que hi havia el curs passat, Rubén Navarro, no ho va fer en cap moment i no se'l va renovar- juga en contra del Nàstic– ja comença a tenir alguns dels símptomes de la campanya anterior.

Tot, però, no són males notícies en aquesta arrencada de temporada del Nàstic. I és que una altra de les coses que no canvien, en aquest cas per a bé, és que Rubén Pérez continua brillant al gran nivell del curs passat. El porter aragonès, que no va poder fer res per evitar els gols del Valladolid en la primera jornada –sí que va poder col·laborar que la golejada no fos major–, va demostrar al camp del Numància que és un dels millors porters de segona A. Només començar la segona part a Los Pajaritos, Rubén va desfer un u contra u davant de Natalio, en una de les ocasions més clares del conjunt numantí. I ja a les acaballes del matx, va volar per posar una altra mà miraculosa i desviar a córner el llançament de falta de Julio Álvarez. Gràcies a aquestes dues intervencions, unides al desencert de Natalio i a altres coses que sí que va fer bé l'equip, els grana van poder mantenir la porteria a zero i sortir de Sòria amb un punt, el primer de la temporada.

La poca motivació de Berry Powel a Los Pajaritos

X.S.

Acabat el partit contra el Numància, Joan Carles Oliva es va referir a la minsa presència dels grana en atac i va fer, alhora, un avís a Berry Powel, que sorprenentment va començar el partit des de la banqueta. Del pitxitxi grana la temporada, amb onze gols, Oliva va dir que “no va aportar el que se li demanava, ni tampoc va tenir la motivació per fer-ho; esperem que la trobi en els partits vinents”. Tot i això, el tècnic lleidatà va negar que aquesta falta de motivació fos la causa de la seva suplència. Fins que l'holandès no va entrar al camp, substituint Adrián Luna en el minut 55, Eloy Gila i Peragón van ser els dos jugadors que es van anar intercanviant la posició de davanter centre, sense gaire fortuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)