Nàstic

Una estrena amb continuïtat

Tres debuts. A banda d'Arzu, Julio Rico i Bueno també van debutar diumenge a Sòria i, respecte a l'encara jugador de la Pobla de Mafumet, Oliva creu que pot tenir un paper important

A banda d'Arzu, un dels reforços més importants que ha realitzat el Nàstic aquest estiu, Oliva també va fer debutar diumenge Julio Rico, que forma part del primer equip, i José Ángel Bueno, amb fitxa del filial, la Pobla de Mafumet. A la banqueta a més, es van quedar homes com ara Jordi Roca i Aleix Coch, que hauran de continuar esperant la seva oportunitat. Una circumstància provocada, en part, per l'allau de baixes del primer equip, però que demostra l'important pes que pot tenir el filial grana aquesta temporada.

Prima la projecció.

En un altre ordre de coses, tot i que molt relacionat amb el protagonisme que han de tenir alguns dels jugadors de la Pobla, Oliva es va referir ahir a la possibilitat que l'exgrana David Cuéllar, sense equip des de fa més d'un any, reforcés el grup. El tècnic, en una entrevista a Ona FM, va assegurar: “David Cuéllar és un bon jugador però fa un any que no competeix i ja tenim en el seu lloc Juan Domínguez i Bueno, que pot tenir molts minuts i té projecció.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)