Nàstic

Malestar del consell amb Oliva i pilotes fora

Nàstic. El president assegura que les declaracions del tècnic no han agradat gens al club, però el va ratificar

Les declaracions dimecres passat del tècnic del Nàstic, Joan Carles Oliva, en què lamentava la indiferència del club durant aquesta setmana sobre la situació de l'equip i la seva continuïtat i en què assegurava que se sentia com un escut del seu possible futur substitut, amb vista al difícil partit que ha d'afrontar l'equip demà a Riazor contra el Deportivo, han cogut, i molt, en la directiva grana. Per aquest motiu, i tot i que no estava previst, el consell d'administració es va reunir ahir amb caràcter d'urgència, tot i que al final no es va acabar prenent cap decisió.

“Evidentment les declaracions que va fer el nostre tècnic, Joan Carles Oliva, no han agradat gens als membres del consell ni entenem el perquè, però continua sent el nostre entrenador i no se li ha comunicat cap ultimàtum”, va assegurar ahir el president, José María Fernández, que també va afirmar, després d'una reunió de més de dues hores i que no va acabar fins a dos quarts de deu la nit, que no havia parlat amb Oliva per comentar l'assumpte, tot i que tenia previst fer-ho. Fernández també va llançar pilotes fora quan, preguntat per la possibilitat que l'equip tornés a encaixar un mal resultat demà a la Corunya, va negar que això pugui condicionar el futur del tècnic: “Per què hem de perdre a Riazor? Jo no crec que es perdi contra el Dépor; la plantilla està feta, jo hi confio i això no marcarà la seva continuïtat.” En aquest sentit, Fernández va afegir que en la reunió d'ahir no es va preveure un possible comiat de l'entrenador lleidatà: “No ens hem plantejat la destitució d'Oliva en cap moment i el ratifiquem; una altra cosa és que ell decidís que no està a gust i que vol marxar, però jo quan he parlat amb ell m'ha dit que es troba a gust, tot i que les declaracions que ha fet recentment em deixen una mica fora de lloc”.

Cap novetat amb Nogués

Pel que fa al director esportiu, Josep Maria Nogués, que ahir es va incorporar a la reunió quan ja estava ben avançada, el president també va negar que es plantegés un possible comiat: “L'hem citat al consell perquè ens expliqui el dia a dia de la plantilla i no s'ha plantejat la seva continuïtat, ja que continua sent el director esportiu i no s'ha pensat en la seva destitució.” Pel que fa als possibles fitxatges, Fernández no descarta que s'incorpori algú en els pròxims dies.

Les declaracions que va fer el nostre tècnic, Joan Carles Oliva, no han agradat gens als membres del consell ni entenem el perquè
No ens hem plantejat la destitució d'Oliva i el ratifiquem; tampoc ens hem plantejat la continuïtat o no de Nogués
Per què hem de perdre a Riazor? Jo no crec que es perdi i això no marcarà el futur d'Oliva
José María Fernández
PRESIDENT DEL NÀSTIC SAE

Preocupat per les baixes en les reunions del consell

X.S.

A la reunió d'ahir van assistir, a banda del president, el director general Lluís Fàbregas i el secretari del club, Jordi Lloret, només cinc consellers més: Josep Maria Andreu, Antoni Vallverdú, Jordi Virgili, Juan Morán i Antonio García. L'última baixa ha estat Joan Alegret i darrerament tampoc hi està acudint Jaume Albareda, en representació d'Hormipresa. Fernández va mostrar la seva preocupació per aquesta reducció dels membres del consell: “Clar que em preocupa, perquè inicies un projecte amb uns membres, ara n'han caigut uns quants, ja que alguns al·leguen motius professionals per no venir, i tenim clar que s'hauran de continuar fent incorporacions, ja que no agrada que hi hagi baixes i absències.” D'altra banda, encara no hi ha una data fixada per a la junta general d'accionistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)