Més futbol

El Peralada brilla a Ripollet i obté un triomf incontestable

Futbol. 1a catalana. Bermúdez (2), Mate i Moha van traduir la superioritat visitant

RIPOLLET0

PERALADA4

El Peralada va donar una lliçó de futbol en un camp sempre complicat com el del Ripollet i es va endur un triomf inapel·lable. El gol matiner de Bermúdez –des de fora de l'àrea i després d'una bona assistència d'Arranz– va ajudar que els alt-empordanesos es trobessin còmodes i portessin en tot moment la veu cantant. Malgrat que el domini va ser absolut i que Arranz (en el minut 16 i el 24) i Toni (en el minut 34) haurien pogut ampliar el marcador, al descans es va arribar només amb el 0-1.

En la segona part, els visitants de seguida van trencar el partit. Mate va recollir una pilota solta a l'àrea per fer el 0-2 i els locals es van rendir. La societat Arranz-Bermúdez va tornar a ser clau en el 0-3, mentre que el 0-4 el va fer Moha, un juvenil de 16 anys que va celebrar el seu debut a l'equip de Nacho Castro amb un gol.

MOLLET: Reyes, Quique, Ray, Bravo (Eloi 85'), Carreras, Berni (Oscar 66'), German (Morera 75'), Uri, Novo, Alex Gil (Fran 61'), i Genis (Sanchez 79'). PERALADA: Buendia, Armengol, Toni, Chacon (Litus 61'), Alexis (Mate 46'), Sergi Arranz (Rojas 89'), Tidian, Isma, Pastor (M. Joan 66'), Sergio Garcia i Bermudez (Moha 84'). GOLS: 0-1 (12') Bermudez. 0-2 (48') Mate. 0-3 (62') Bermudez. 0-4 (91') Moha. ÀRBITRE: Pujol Cugat. T.G.: als locals Bravo, Carreras i Uri, i als visitants Pastor, Sergi Arranz, i Mate. T.V.: directa al tècnic del Ripollet Jordi Muñoz.