Nàstic

La reacció s'ha de confirmar

Nàstic. Després de golejar el Sabadell la setmana passada i obtenir el primer triomf del curs, el conjunt grana visita l'Alcorcón obligat a continuar sumant per acostar-se a la salvació

El Nàstic visita avui l'Alcorcón amb la ressaca encara ben fresca del 5-0 al Sabadell de diumenge passat, però conscient que la reacció que l'ha de dur a sortir poc a poc dels llocs de descens –ara la salvació és encara a quatre punts– no ha fet res més que començar. El conjunt de Jorge D'Alessandro necessita confirmar ara amb un altre bon resultat que la golejada contra el conjunt arlequinat, que va significar la primera victòria de la temporada, no va ser flor d'un dia ni fruit només de l'efecte revulsiu produït amb la seva arribada, sinó la primera de moltes llavors que l'han de portar a continuar creixent.

Fidel al seu estil, el tècnic argentí no tocarà el que tan bé va funcionar el dia de la seva estrena i tornarà a apostar pel mateix onze i el mateix esquema de la setmana passada. De fet, respecte a l'última convocatòria només hi ha un canvi, que és l'entrada de Julio Rico per Borja Viguera. Tampoc és que hi hagi gaire més on escollir, ja que Mairata, Raúl Fuster, Ruz, Álvaro Rey i Juan Domínguez continuen lesionats. Així, Longás i Morán, que tornaran a ocupar les bandes tot i que amb molta mobilitat, seran els encarregats de tornar a dirigir el joc dels grana, que d'entrada sembla que no es conformen amb l'empat, com va deixar entreveure ahir D'Alessandro. I és que després d'haver tancat el tram de calendari més exigent, els grana necessiten començar a sumar de tres en tres si volen fer un salt en la taula.

Ara toca a fora

Fins fa poques setmanes, abans de perdre sense cap mena d'opció a Almeria i al Miniestadi amb Oliva ja a la corda fluixa, el Nàstic era un equip que se sentia més còmode lluny de casa, com va demostrar empatant a camps com ara Los Pajaritos, Chapín i Riazor. De totes maneres, al Santo Domingo d'Alcorcón –on ja van empatar a un el curs passat en l'únic precedent entre els dos equips–, els grana no tindran les coses gens fàcils, ja que se les heuran amb un dels equips més sòlids de la categoria. I és que el conjunt entrenat per Anquela i comandat per Quini al davant, no perd al seu estadi des del primer partit de lliga, el mes d'agost, i en les dotze jornades disputades només ha encaixat nou gols. Els madrilenys a més, que tenen el més que seriós dubte de Paco Montañés però recuperen Oriol Riera, han guanyat els dos últims partits que han jugat a casa, contra el Recre i el Guadalajara. Tot plegat els fa estar just a mitja taula, però molt més aprop de les posicions que donen dret a jugar la fase d'ascens que dels llocs de descens a segona B.

No tinc necessitat de fer rotacions, però l'aportació dels que estan a la banqueta és fonamental
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
L'Alcorcón és un equip de combat i haurem d'estar preparats per a un ritme molt intens a l'inici; no podem sortir adormits
Tots els meus equips són ofensius i és el camí per guanyar; no tenim cap altre camí i ara mateix no puc valorar un empat
M'estranyava la mala ratxa del Nàstic, perquè té bons jugadors i haurem d'estar molt atents
Abraham González
MIGCAMPISTA DE L'ALCORCÓN

Powel no tanca la porta a una sortida al gener

X.S.

Dijous passat, Morán es va referir a l'interès del Cadis per fitxar-lo en el mercat d'hivern i va assegurar que només pensava a acabar el seu contracte –d'una temporada més– amb el Nàstic. Ahir, preguntat per si havia rebut alguna oferta degut al seu gran rendiment, Berry Powel també va parlar del seu futur i va respondre que “no se sap mai”, deixant així una porta oberta a possibles ofertes en el mercat d'hivern, que va afirmar que de moment no té. L'holandès, que a l'estiu només va renovar per un any, però, va voler deixar molt clar que se sent molt a gust a Tarragona. El pitxitxi de l'equip amb set gols va valorar molt positivament la millora del joc amb l'arribada de D'Alessandro i creu que si l'equip continua així, sortirà dels llocs de descens abans de Nadal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)