2a divisió A

Un triomf i aquí no ha passat res

Sabadell. El conjunt de Lluís Carreras visita Balaídos havent acumulat set jornades sense guanyar, però la realitat també es pot mirar des d'un altre prisma: el Sabadell està a dos punts del sisè i a onze del descens

El pacient, en aquest cas el Sabadell, no ha perdut gaire pes tot i no haver ingerit cap victòria en els últims 50 dies. Es manté ben enganxat al sisè lloc, tot just a dos punts, i manté encara un oceànic marge d'11 punts amb la zona de descens, que ve marcada pel Nàstic. I això és un luxe per com ha anat novembre quant a resultats. Ara, però, és hora d'endur-se una victòria a la boca, en gran mesura perquè el futbol no viu només de sensacions, si bé és cert que en el cas vallesà, aquestes han estat molt millors en els dos últims partits contra el Girona i el Múrcia.

I la cita és a Balaídos, de les prestigioses, contra un rival, el Celta, empatat a punts amb el Sabadell en la taula (23) i amb contínues ensopegades al seu feu, on ha deixat escapar onze punts en set partits. Un rival amb virtuts molt lloables, segons deia ahir l'entrenador Lluís Carreras: “El Celta té una plantilla que fa respecte. És del millor del campionat, amb un molt bon entrenador i un equip equilibrat en totes les línies. Al davant, jugui qui jugui, tots són importants. En la copa, per exemple, van canviar gairebé els onze jugadors habituals i igualment era un gran equip”, va manifestar el de Sant Pol de Mar, que va afegir que un conjunt com el Celta, que vol pujar a primera, “no es pot permetre perdre tres partits seguits a casa. Per això, com tots, aquest també serà un partit molt complicat”.

Una defensa reforçada

Hi ha moltes novetats en la llista i en aquesta ocasió són per a bé. A la defensa tornen Jesús Olmo, sancionat la setmana passada, i Pablo Ruiz, que ja està al cent per cent un cop superada la lesió. Òscar Ramírez, que durant la setmana també ha donat un petit ensurt, ha viatjat amb els seus companys. Això, només a la rereguarda. Al mig del camp, Hèctor Simon serà alta un cop complerta la sanció i cau, pel mateix motiu, Juanjo. Una mala notícia, la no-presència de l'exjugador de l'Espanyol, que com en el cas d'Hèctor fa set dies, queda compensada perquè a l'eix creatiu no hi haurà més absències. Al davant, un Nabil Baha cada cop més entonat és un element de competència cada cop més gran per a Florian, però és probable que el francès continuï a la punta d'atac. Carreras creu que no hi ha motius per preocupar-se amb aquest equip: “Les valoracions no les hem de fer d'un tram de temporada, sinó de tot el curs. Em preocuparia més si no creéssim oportunitats, però ho fem, l'esforç, la il·lusió i les ganes hi són.”

A mesura que va passant la lliga, la infermeria va buidant-se, i després de la recuperació de Pablo Ruiz ja només hi ha sis lesionats: Mackay (podria rebre l'alta la setmana que ve), Agustín, Fito, Eneko, Àlex Cruz i Joaquín.

Un acord de moda

Ahir al matí el club va signar un acord de col·laboració amb la botiga de moda sabadellenca Xeviot, que va segellar-se el mateix dia que els jugadors estrenaven el seu vestit oficial per als desplaçaments.

APROFITAR ESPAIS

Balaídos és un camp gran i el Celta, un rival que s'estira molt al camp i deixa forats

MENYS BAIXES

La infermeria dels arlequinats, ara amb sis inquilins, es va buidant de manera gradual
Iniciar desembre amb tres punts a Vigo maquillaria la mala ratxa de resultats

Borja Oubiña, baixa sensible en el bàndol gallec

La setmana passada ja no va poder jugar al Miniestadi contra el Barça B i tampoc ha arribat a punt per al duel contra el Sabadell. La baixa del migcampista Borja Oubiña altera els plans del tècnic dels gallecs, Paco Herrera, que no podrà comptar un partit més amb un dels jugadors de més talent de la plantilla celtista. Herrera, com és habitual en els partits a Balaídos, ha convocat vint jugadors, i haurà de descartar-ne dos a última hora. No hi ha més baixes al Celta a banda de la de Borja Oubiña, i queden fora de la convocatòria jugadors com ara Sergio Ortega i Dimitrios Papadopoulos, que no entren en l'esquema del preparador. Herrera va alertar ahir dels perills del Sabadell: “És una gran pedra de toc, perquè es tracta d'un gran equip que a més juga amb una cosa molt important, que és la il·lusió de l'acabat d'ascendir. I tenim exemples similars, com el del Betis, el Llevant o el Rayo Vallecano a primera”, va comentar el preparador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)