Gran segona part

Segueix el ple de victòries. El Barça femení va golejar en el segon temps i continua invicte en la lliga

Barça4

R. sociedad0

Una altra victòria del Barça femení que segueix imparable al capdavant de la classificació. En aquesta jornada, les jugadores de Xavi Llorens van haver d'esperar la segona part per confirmar el triomf.

En la primera meitat, la Real Sociedad va ser capaç de contenir el Barça gràcies a una bona defensa. Tot i això, el primer gol va arribar al límit del descans. Vicky va obrir la llauna en el minut 39, amb una rematada a l'interior de l'àrea.

La clau del partit va ser que només començar la segona part, Olga va fer una gran jugada personal i va marcar el 2-0 (49'). Amb aquest avantatge, el Barça va dominar la possessió i va impedir cap tipus de reacció de les rivals. Aquest domini es va traduir amb dos gols més: un altre d'Olga, que feia el tercer per a les blaugrana (69'), i el quart, obra d'Alba (87').

Esperant l'Athletic

El Barça és líder invicte de la lliga amb 39 punts, dos més que el segon classificat, l'Athletic, que en té 37. Precisament, l'Athletic de Bilbao serà el rival de les blaugrana diumenge a les dotze del migdia a casa. El partit decidirà el líder de la lliga. Les basques tampoc han perdut cap partit però n'han empatat un.

REAL SOCIEDAD: Cornejo, Bergara, Aizpurua, Lizaso, Ramajo, Uriarte, Zelaia (López, 77'), Aguirre (Gastearena, 68'), Herrero (Bajo, 68'), Agoues i Encinas (Peña, 68'). F.C. BARCELONA: Sarasola, Lau, Mely (Ani, 43'), Unzue, Melani, Guti (Montse, 77'), Corredera (Kenti, 71'), Mirian, Vicky (Alba, 71'), Soni i Olga. GOLS: 0-1 (39') Vicky. 0-2 (49') Olga. 0-3 (69') Olga. 0-4 (87') Alba. ÀRBITRE: Fuentes Vicente.