Sabadell

No hi ha qui els mogui

En els últims dos partits, el Sabadell ha repetit alineació, un fet amb un sol precedent aquesta temporada

Carreras ha hagut de variar per les contínues lesions però en les últimes jornades no ha introduït canvis significatius

El Sabadell ha canviat molt en relació amb l'inici de temporada. El futbol que practica, molt més sòlid i disciplinat; els matisos del sistema, amb un tarannà molt més defensiu; han canviat la cara a un equip que ha tingut la capacitat de remuntar una situació molt difícil. En tant ha canviat el conjunt arlequinat que fins i tot el tècnic, a la recerca d'aquesta solidesa, s'ha decidit per apostar per un onze i donar-li confiança i continuïtat.

Des de fa uns quants partits, Carreras, al contrari del que ha fet durant tot el curs, aposta per un onze molt similar. Les petites molèsties musculars i les sancions per acumulació de targetes, però, han provocat que hi hagués alguna variació. En les últimes quatre jornades tan sols hi ha hagut dos canvis en els onzes titulars i tots dos obligats: Bermudo contra el Xerez (encara que va ser substituït per lesió per Redondo recentment recuperat) i Agustín contra l'Osca (va entrar per la sanció de Pablo Ruiz) han estat els dos únics jugadors que han alterat l'equip format per De Navas, Toni Lao, Pablo Ruiz, Olmo, Redondo, Hèctor Simón, Hidalgo, Arteaga, Òscar Ramírez, Florian i Lanzarote.

Una repetició inhabitual

Precisament que Carreras hagi apostat per un onze clar contrasta amb l'arribada de les tres incorporacions de l'estiu passat. L'entrada d'Hidalgo li va donar un lloc assegurat a l'interior dret que ha deixat Puigdollers i Juvenal a la banqueta, però ni Ezequiel (sempre de suplent) ni Adrián Luna (encara no ha debutat) han pres el lloc a Lanzarote i Ramírez.

Només en dues ocasions aquest curs, Carreras ha repetit de manera consecutiva un onze. A banda d'aquestes dues últimes jornades, el de Sant Pol també va repetir en els partits contra Las Palmas i el Xerez a casa. Res a veure, per tant, amb les primeres jornades, tot i que la plaga de lesions que va patir l'equip va impedir al seu moment utilitzar una tàctica poc habitual, d'altra banda, en Carreras.

INCORPORACIONS

Només Hidalgo ha aconseguit fer-se un lloc en l'equip. Luna no ha debutat

DOS CANVIS

En els darrers quatre partits, només Agustín i Bermudo han donat un relleu

BAIXES

En les primeres jornades, el tècnic va fer rotacions per culpa de les lesions

Ahir no hi va haver descans i l'equip es va entrenar

A diferència del que acostuma a fer, l'equip es va entrenar ahir dilluns en una sessió al camp de la ciutat esportiva Olímpia. La mala actuació de l'equip no va agradar gens ni mica al tècnic que, això sí, no va fer cap entrenament de recuperació diumenge després del partit. Aquesta setmana, molt important per l'entitat del rival de dissabte, el Deportivo de la Corunya, el Sabadell s'entrenarà, doncs, cinc dies en lloc de quatre com sol fer habitualment. Avui i demà ho faran al CAR de Sant Cugat i dijous i divendres ho faran a Sant Oleguer i a la Nova Creu Alta, respectivament. Si no hi ha cap contratemps, el cos tècnic no disposa de cap baixa a l'espera que Bermudo torni a agafar el ritme de competició. Malgrat tot, si el lateral aconseguís estar al cent per cent, Redondo té el lloc assegurat en un onze que cal veure si tindrà la mateixa continuïtat que fins ara. El mal partit disputat a Cartagena podria provocar alguna variació en l'equip que surt de partida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)