Sabadell

La competència perfecta

Sabadell. Sis membres del mig del camp han estat titulars en els últims deu partits. Carreras ha donat entrada a diverses alternatives i l'equip no se n'ha ressentit ni en el joc ni en els resultats

Diuen que perquè un equip rutlli és imprescindible que hi hagi molta competència. Apujar el nivell en cada entrenament és l'ideal per a un cos tècnic, que això sí, ha d'escollir cap de setmana rere cap de setmana entre un bon grapat de jugadors.

El Sabadell ara mateix disposa de 25 jugadors que han demostrat al llarg de la temporada la seva vàlua. Les tres incorporacions que van arribar a l'hivern i les recuperacions de diversos jugadors que en la primera volta estaven lesionats, han provocat que ara, Carreras afronti amb un maldecap les llistes de 18 i els onzes inicials.

Sis de set, titulars

Especial és el cas del mig del camp del conjunt arlequinat, que en les últimes jornades ha demostrat que jugui qui jugui el nivell no baixa. “Tenim la sort de tenir un fons d'armari, que qualsevol dels que jugui ho farà igual o millor dels que sortirà”, sol afirmar Lluís Carreras, que va deixar fora de la llista la setmana passada a Hèctor Simon, un dels intocables al llarg del curs.

En els últims cinc partits, amb l'entrada de Juvenal i Arteaga a la titularitat contra el Recre, tots els membres de la zona ampla exceptuant Samuel que compta poc per al tècnic, han format part de l'onze titular. “M'estava entrenant el millor possible per poder ser a l'onze i tenir la meva oportunitat. Sabia que hi podia arribar i els companys, a més, ho estan fent molt bé, però l'havia d'aprofitar”, explica l'interior sevillà. Arteaga era un dels titulars indiscutibles a l'inici de temporada, però en els darrers partits s'ha vist relegat a un segon pla. Tot plegat en favor dels seus companys, que cap d'ells baixa dels 900 minuts, sense comptar Hidalgo, que ha jugat tots els partits des que va arribar.

Tothom connectat

A banda de la qualitat que hi ha en aquesta línia, la voluntat de Carreras és la d'intentar mantenir, en la mesura que sigui possible, tothom concentrat en la competició. “És una virtut que està tenint l'entrenador, perquè ens està tenint a tots molt ficats sabent que si ens entrenem bé, tindrem una oportunitat”, afirma Arteaga que explica que tot això va en benefici del conjunt: “La clau és que no hi ha ningú indiscutible dins de la plantilla i això afavoreix el conjunt. Sabem que si estem bé, jugarem i a més aportarem el màxim per obtenir més punts.”

L'entrenador ens està tenint a tots molt ficats sabent que si ens entrenem bé jugarem
David Pérez Arteaga
MIGCAMPISTA DEL SABADELL
Tenim un bon fons d'armari, i qualsevol que jugui ho farà igual o millor que un altre
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL

Un focus al pivot creatiu

Si hi havia algú indiscutible al mig del camp, aquest era Hèctor Simon, que, fins a la lesió, només s'havia perdut un partit per sanció. Simon havia pres el lloc a Juanjo Ciércoles que la temporada passada va ser clau en l'ascens del Sabadell i pel qual el club va fer un esforç a incorporar. Però si Simón va aprofitar la pubàlgia de Juanjo per aconseguir el seu lloc a l'onze ara les tornes han canviat, perquè ara és Juanjo l'indiscutible en les últimes jornades. Des que el de Llançà va ser baixa contra el Deportivo de la Corunya, Juanjo no ha cedit ni un sol minut i ja la setmana passada, un cop recuperat, no va entrar ni en la convocatòria.

Hèctor continua sent dubte per al partit d'aquesta setmana a casa contra el Guadalajara, ja que uns problemes intestinals estan impedint que s'entreni amb normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)