Sabadell

Ni està tot fet ni tampoc queda el més fàcil

Sabadell. El conjunt de Carreras va tenir contra el Girona un toc d'atenció que li serveix per continuar alerta amb els llocs de descens

Al Sabadell li falten entre sis i vuit punts per assolir la permanència quan queden vuit jornades per acabar la competició. Ja ho diuen que fins que no sigui tot al sac i ben lligat no hi pot haver relaxació ni distensió, i és per aquest motiu que el Sabadell encara està alerta pel que pugui passar.

“Qualsevol equip et pot complicar la vida i això és la segona divisió”, afirmava Lluís Carreras després de la derrota contra el Girona, que, tal com va assenyalar el tècnic, serveix de toc d'atenció per als jugadors.

Dues cares

Després del partit contra el Còrdova, en què van sumar un punt més i van donar molt bona imatge, dissabte els de Carreras van fer un partit gris i van caure derrotats contra un equip en descens.

La part més dura del calendari

Després del partit contra el Múrcia, el Sabadell haurà d'afrontar cinc jornades consecutives contra rivals que es jugaran les garrofes per a la promoció d'ascens. Celta, Elx, Almeria, Valladolid i Alcorcón són els cinc rivals amb els quals els arlequinats hauran d'arribar a la xifra dels 50 punts si no volen tenir l'aigua al coll en les dues últimes jornades, en què s'enfronten al Numància a casa i Las Palmas a fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)