Sabadell

Carreras espera els ajudants

Sabadell. El tècnic va arribar a una entesa amb el club però no vol signar la renovació fins que no es posin d'acord amb tots els seus adjunts. Aquesta setmana, però, s'hauria de tancar

En les últimes setmanes, els rumors sobre el futur de Lluís Carreras arreu de l'Estat han posat el tècnic en diverses banquetes. La incertesa, a més, sobre qui seria l'ajudant de Tito Vilanova la temporada vinent al Barça ha multiplicat les veus que d'aquí i d'allà han situat el tècnic fora de la Nova Creu Alta.

Però la realitat és que Lluís Carreras fa un parell de setmanes va donar la seva paraula al president, Joan Soteras, que signaria la renovació amb el Sabadell en les setmanes vinents. Els únics serrells que mancaven en l'absolut acord entre Soteras i Carreras anaven en la direcció dels seus ajudants: el tècnic no signarà el nou contracte que l'ha de lligar per un any més fins que no hi hagi acord absolut amb el segon entrenador Roger Garcia; el preparador físic, Sergio Dorado; l'entrenador de porters, Mikel Touzón, i el recuperador Gaizka. Uns acords als quals han d'arribar en els pròxims dies, no més enllà de la setmana vinent.

“M'han situat a Mallorca, a València, a Santander, a Gijón, ara al Barça... Però l'únic que puc assegurar és que a mi no s'ha dirigit ningú. Per tant, res de res. Torno a deixar clar que tothom pot estar tranquil”, va afirmar el tècnic a Ràdio Sabadell després del partit contra el Múrcia dissabte passat, on va deixar clar la seva nul·la preocupació en relació amb aquest tema.

Interès blaugrana

Encara que a hores d'ara sembla que Tito Vilanova ja té definits els candidats per ajudar-lo, és cert que hi ha hagut interès en la figura de Carreras per a aquest rol.

En el cas, ara força allunyat, que el de Sant Pol rebés una oferta de Barcelona, el Sabadell el deixaria marxar ja que la directiva ho considera una oportunitat de promoció personal envers un tècnic que li ha donat l'ascens i la permanència al futbol professional.

De moment, però, no s'ha de patir per la seva continuïtat al Sabadell ja que es formalitzarà en els pròxims dies.

FUTUR BLAUGRANA

El Sabadell el deixaria marxar al Barça si el tècnic acceptés una hipotètica oferta

TRANQUIL·LITAT

Carreras diu que no s'ha de patir pel seu futur perquè no li han trucat d'enlloc

Presentat un recurs per l'expulsió

El Sabadell ha presentat un recurs per l'expulsió de Lluís Carreras en el partit de dissabte passat contra el Múrcia. L'acta va reflectir que Carreras havia estat expulsat per haver protestat ”aïradament i ostensiblement” contra diverses de les decisions de l'àrbitre “després d'haver estat advertit diverses vegades a instància de l'àrbitre assistent”. Una expulsió que el tècnic va qualificar d'injusta. “L'àrbitre m'ha dit que no podia parlar. Jo li he dit que sí i que el que no puc fer és insultar o protestar, però parlar sí. I al cap d'una estona m'ha fet fora només per haver dit ‹una altra falta d'Iturra›”, va explicar el tècnic en la roda de premsa posterior al matx. Avui mateix, el club sabrà la sanció i si ha prosperat el recurs presentat; si no ho fa, s'asseurà a la banqueta l'ajudant Roger Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)