Sabadell

Satisfet amb la davantera

Sabadell. Lluís Carreras va manifestar la seva felicitat per l'actuació de la davantera titular en els dos últims partits. Baha, Aarón Bueno i Lanzarote van mostrar un bon nivell de titulars

L'extensa roda de premsa que va fer ahir Lluís Carreras va servir perquè el tècnic fes gala del seu optimisme respecte al partit de demà contra el Valladolid. El tècnic va elogiar l'actitud dels seus jugadors al llarg del curs, l'encert d'aquests en els últims partits, i es va aturar a analitzar la zona de la davantera titular, que va oferir un recital de joc en els dos darrers partits. “Tant Lanzarote com Aarón Bueno han combinat molt bé amb Baha”, va expressar Lluís Carreras, que va reconèixer que estan en un estat de gràcia, sobretot Aarón: “Ells han brillat perquè han estat els que han jugat, però els jugadors, en els bons moments de forma, s'han d'aprofitar.”

L'estat d'Aarón i Lanza

Tots dos jugadors van acabar el partit contra l'Almeria tocats i han entrat en la llista dels vint per als dos partits. “Lanza és un dels que ens emportem per si de cas”, va assenyalar el tècnic, que va fer una xerrada ahir durant l'entrenament al voltant del seu estat físic i també del seu futur, sobre el qual encara hi ha incògnites.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)