Sabadell

Anquela, al Sabadell: “Sou una ruïna. Esteu comprats”

Sabadell. El tècnic de l'Alcorcón va explotar al final del partit i va discutir amb diversos jugadors del Sabadell. Al final del matx, però, va demanar disculpes a Antonio Hidalgo

Eren els darrers minuts de partit quan tota la banqueta de l'Alcorcón es va aixecar per recriminar a Bermudo en un servei de banda molt a prop de l'àrea tècnica local. Era una mostra de la tensió que s'estava vivint durant tot el partit i per la qual els components del conjunt madrileny, que es jugaven posar un peu en la promoció d'ascens, es van queixar moltes vegades de les pèrdues de temps dels arlequinats.

Tot plegat va esclatar al final del partit a la sortida del terreny de joc i es va prorrogar al túnel de vestidors. El tècnic, Juan Antonio Anquela, i diversos jugadors de l'Alcorcón van protestar contra diversos jugadors, entre els quals hi havia Antonio Hidalgo. El tècnic de l'Alcorcón va etzibar: “Sou una ruïna. Esteu comprats”, i l'acusació entre les dues parts va continuar fins que tots dos equips es van tancar als vestidors.

Disculpa

Un cop els ànims es van refredar, Anquela va esperar a la porta del vestidor visitant que sortís Hidalgo per demanar-li disculpes. El tècnic va reconèixer el seu error al migcampista del Sabadell i també ho va fer públicament a la Cadena COPE hores després. “L'única persona amb la qual vaig discutir va ser amb Antonio Hidalgo i al final del partit li vaig demanar perdó moltíssimes vegades”, va manifestar l'entrenador, que va reconèixer que havia dit “ruïna” al Sabadell.

Motivar els rivals?

El tècnic, però, va negar que hagués dit que el Sabadell estava comprat per un tercer. “Jo no he dit res sobre compres ni primes. No té res a veure, jo li he dit que era una ruïna per la manera de jugar i pel fet de perdre temps“, va aclarir.

De tota manera, encara que Anquela ho hagi negat no són les úniques acusacions que ha etzibat un tècnic de jugar contra equips que no s'hi jugaven res i trobar-los extramotivats. Miroslav Djukic, entrenador del Valladolid, que diumenge passat va enfrontar-se al Sabadell, va parlar abans-d'ahir a la roda de premsa i va dir que “estan estalviant molts diners al Celta”: “Els nostres rivals arriben molt motivats i estic encantat que ens posin les coses difícils, però m'agradaria que a l'altra banda (referint-se al Celta) sigui el mateix.” El capità, Juvenal, va respondre pel Twitter: “Escombra la teva parcel·la.”

Juvenal i Lanzarote, adéu a la temporada

El migcampista sabadellenc va veure dimecres la cinquena groga i, per tant, sancionat, marxa amb la selecció de Guinea Equatorial per preparar els partits de classificació per al mundial del 2014 i no hi serà els dos propers matxs que li queden al conjunt arlequinat. Qui també ho té difícil per acomiadar la temporada als terrenys de joc és Manu Lanzarote, que està descartat per al pròxim partit i que també podria perdre's l'últim contra Las Palmas per la lesió a l'empenya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)