Sabadell

Sort que ja s'ha acabat

Sabadell. Trist final de temporada del conjunt arlequinat que es va deixar remuntar el marcador i que ha acabat en caiguda lliure en un final de curs on ha sumat 4 punts de 27

SABADELL2


LAS PALMAS3


Ja pot donar gràcies el Sabadell a Falcao i Tamudo que l'hagi salvat no només de la categoria sinó de completar una de les majors davallades que es recorden en el futbol professional. Mai no es pot dir què hagués passat si el Vila-real no hagués arrossegat al descens al seu filial. Potser els plantejaments haguessin estat diferents. Però ahir el Sabadell tampoc no es va salvar d'un altre partit desastrós.

Tot i que va tenir rampells de lucidesa, es va trobar amb un mur en els tres quarts de camp i va fer figa al darrere per acabar completant, amb la derrota, una lamentable ratxa de quatre punts de 27.

No li havia donat temps a tothom d'arribar a l'Estadio Insular que els locals ja s'havien avançat gràcies a un xut de Francis Suárez. El Sabadell va començar patint un error defensiu que per sort van solucionar aviat. I és que els de Carreras, com és habitual, van tenir els millors moments del partit just després del gol en contra, quan hi va haver un xut al travesser en un lliure directe de Luna (5'). Cinc minuts després va arribar l'empat en una internada d'Òscar Ramírez per la banda dreta que va acabar a l'escaire després de passar per les botes d'Ezequiel.

Tedi i avorriment

A partir d'aquí el partit va entrar en una fase d'avorriment sense cap tipus d'ocasió i amb un ritme de joc molt baix que va acabar solucionant Portillo amb una ocasió de gol salvada per Mackay (28'). El Sabadell va finalitzar la primera part amb una oportunitat, un xut llunyà de Luna, però les arribades a la porteria rival començaven a escassejar.

Un regal de Javi Castellanos que va tocar amb la mà una pilota dins l'àrea va donar un avantatge efímer als arlequinats que van patir el gol de Quiroga més aviat del compte (quatre minuts després). Ni amb els canvis ofensius el Sabadell va aconseguir arribar més a la porteria rival, ni tan sols amb el gol en contra que va arribar d'una errada sobre Vitolo (70'). El Sabadell va acabar la temporada no només amb la falta de gol evident sinó amb la sensació que era molt inferior a equips que, com ells, estaran a la segona divisió l'any vinent.

LAS PALMAS: Raúl, Pignol, Vicente Gómez, Herner, Vitolo, David González, Portillo (Sergio Suárez, 79'), Francis (Pedro Vega, 56'), Javi Castellano, Corrales i Dani Castellano (Quiroga, 42'). SABADELL: Mackay, Toni Lao, Samuel, Agustín, Bermudo, Juanjo, Antonio Hidalgo (Àlex Cruz, 61'), Puigdollers (Florian, 76'), Òscar Ramírez, Ezequiel (Aarón Bueno, 61') i Adrián Luna. GOLS: 1-0 (1') Francis Suárez. 1-1 (11') Ezequiel. 1-2 (50') Antonio Hidalgo de penal. 2-2 (54') Quiroga. 3-2 (70') Vitolo. ÀRBITRE: Lesma López (col·legi madrileny). T.G.: Als locals Javi Castellano; als visitants Samuel, Juanjo i Bermudo. T.V.: Cap. PÚBLIC: 4.340 espectadors.
No hem merescut perdre pel partit que hem fet. Crec que el resultat final ha estat massa dur pel que s'ha vist al terreny de joc
Ens hem sobreposat molt bé al gol en el primer minut de partit, però el tercer gol ja gairebé al final ens ha fet molt mal
Som conscients que la Nova Creu Alta ens ha donat la permanència. Fora no ho hem fet bé
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL SABADELL
Estem contents d'haver guanyat el partit per agrair-li a l'afició
Juan Manuel Rodríguez
TÈCNIC DE LAS PALMAS

Dijous agafen vacances

Després d'aquesta derrota, els jugadors i el cos tècnic del Sabadell enfilen l'última setmana de treball i aquest dijous acabaran l'última sessió d'entrenaments. Precisament serà aquest dijous quan el club en una decisió entre la junta directiva, el cos tècnic i la secretaria tècnica diran amb quins jugadors no compten i amb quins sí per a la temporada vinent. “Ara ve el més dur: dir a alguns jugadors que no segueixen; és dur perquè tots han aportat el que es necessitava”, va dir el tècnic Lluís Carreras, que també va aclarir que serà el proper 12 de juliol el dia que comenci oficialment la pretemporada.

Es preveu que hi hagi molt moviment quant a baixes i que fins i tot es doni alguna baixa amb jugadors amb contracte encara en vigor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)