Sabadell

Hèctor Simón, confiança i fidelitat a un segell futbolístic

Sabadell. El primer fitxatge del Sabadell de la temporada passada valora molt positivament el seu curs a segona divisió i reconeix que va refusar ofertes superiors per continuar d'arlequinat

Si a algú li agradaria –resultats a banda– que el Sabadell canviés poc quant a segell futbolístic i manera de treballar en comparació de la temporada passada, aquest és Hèctor Simón. El migcampista de Llançà ha estat un dels grans protagonistes de la temporada del Sabadell robant la titularitat a un dels baluards de la temporada passada, Juanjo Ciércoles, i adequant-se com pocs a l'estil proposat pels arlequinats. Ell va ser el primer fitxatge de la nova etapa del Sabadell a segona divisió –malgrat que l'acord va arribar quan el conjunt arlequinat no sabia encara si pujaria o no– i un any després del seu fitxatge valora molt positivament un curs en què s'ha tornat a sentir futbolista.

I és que Simón ha jugat 32 partits aquesta temporada, un dels objectius que perseguia quan va fitxar pel Sabadell. “Personalment he jugat uns trenta partits, que era una mica el que buscava, i a partir d'aquí cal seguir millorant l'any que ve per millorar els números personals i conjunts”, deia el migcampista, que, això sí, no estava gaire satisfet del final de lliga des del punt de vista global: “Quant a la temporada, ens ha molestat quedar quarts per la cua perquè no hem fet un mal curs; fora de casa ens ha faltat aconseguir algun punt més”.

Propostes de fora

Simón, fins a l'arribada a Sabadell, mai no havia arribat a tenir continuïtat a segona. Al Girona amb Agné només va jugar 127 minuts i al curs següent amb Cristóbal Parralo no va tenir ni una sola oportunitat. Amb tot, va marxar cap a Castelló, on en una posició més endarrerida –similar a la que juga a Sabadell, davant de la defensa– va completar una gran temporada que li va donar el passaport cap a la titularitat al Sabadell.

Per aquest motiu, per totes les penúries que ha hagut de passar, Simón valora molt positivament la seva posició al conjunt arlequinat. “Em sento molt a gust aquí. Ara mateix en el meu moment professional no valoro tant les ofertes econòmicament superiors que he pogut tenir”, afirma Simón, que explica: “Prioritzo molt més el bon funcionament del cos tècnic o la manera de treballar que va més d'acord amb les meves característiques.” Per tot plegat, el de Llançà va refusar altres propostes de la mateixa categoria per continuar a Sabadell i signar per a dues temporades més.

CONTINUÏTAT

32
partits
ha disputat aquesta temporada amb el Sabadell.

A GIRONA I FERROL

1.059
minuts
havia disputat fins aquest curs a segona divisió en dues etapes.

FUTUR ARLEQUINAT

30
anys
tindrà quan se li acabi el contracte que ha signat amb el Sabadell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)