Sabadell

La fita dels tres punts no s'hauria de posposar

Sabadell. L'equip arlequinat rep l'Almeria, que és un dels blocs més potents de la categoria, amb l'objectiu de trencar la sequera, marcar d'una vegada i obtenir la primera victòria del curs

Les coses no han començat com tothom voldria i el Sabadell, amb la falta de gol com a llast, ha sumat un parell de punts en els primers tres partits de lliga. Això sí, si la tercera no és la bona, que sigui la quarta. Aquesta és la consigna amb què l'equip que entrena Lluís Carreras afronta avui la visita d'un dels pesos pesants de la competició, l'Almeria. Al conjunt andalús, precisament, les coses no li haurien pogut sortir millor en l'arrencada de la competició: ha fet un ple de 9 punts i ocupa la segona posició, darrera de l'Elx.

“Ens torna a visitar un equip de primera divisió”, va afirmar ahir Lluís Carreras. D'arguments, no li'n falten. Només cal repassar la plantilla dels blanc-i-vermells, en què destaquen noms com Casquero, Soriano, Ulloa i Charles, que ja ha fet tres gols. La seva arrencada, a més, no podia ser més dolça: ha superat amb victòries cites complicades en la pretemporada i encadena tres triomfs en la lliga. Vaja, que els homes entrenats per Xabi Gracia tenen la inspiració, que és allò que li falta al Sabadell, de cara. Es tracta, doncs, de revertir tendències.

Sense neguits

Tot i que el rival fa preveure un duel d'allò més complicat, Lluís Carreras és optimista i espera que avui es trenquin les ratxes negatives del Sabadell i que s'acabi la bona dinàmica de l'Almeria. De fet, el tècnic dels vallesans explica que el bloc no està neguitós per la falta de gol i confia molt en la feina dels seus homes. “Hem de jugar com ens entrenem. Quan ho fem, canviarà tot”, afirma Carreras, que no amaga que la gran mancança del bloc ha estat “la falta d'encert”. Amb tot, el Sabadell s'ha conjurat per treure's, d'una vegada per totes, aquesta llosa i començar a sumar, ara sí, de tres en tres.

RESULTATS AJUSTATS

Tot i fer vuit gols, les tres victòries de l'Almeria han estat per la mínima
Ens torna a visitar un equip de primera divisió i arriba en un gran moment, però guanyar no seria cap notícia bomba, malgrat el que diguin les estadístiques
Ens ha faltat encert, però cal que juguem tal com ens entrenem. Si traslladem la feina feta al camp, tot canviarà
Lluís Carreras
ENTRENADOR Del sabadell
Els resultats que ha aconseguit el Sabadell no reflecteixen el seu potencial. Els farà estar més motivat
Xabi Gracia
ENTRENADOR DE l'almeria

EL LLAST DEL GOL

El Sabadell no ha fet cap gol en tres partits i avui intentarà trencar l'estadística

Manu Lanzarote, novetat a la llista

Després d'operar-se el menisc del genoll dret fa tres mesos, el màxim golejador del Sabadell la temporada passada, Manu Lanzarote, va tornar ahir a una convocatòria. L'atacant arlequinat, que el curs anterior va fer nou dianes, podria tenir els seus primers minuts, tal com va afirmar ahir el tècnic Lluís Carreras, que va dir: “Està al cent per cent, s'ha recuperat del tot i, si ha entrat en la convocatòria, pot ser titular.” Qui no va entrar en la llista va ser Fernando Llorente, que fins ara havia estat titular en els tres compromisos de lliga. Tampoc no formen part de la convocatòria Nabil Baha, Arteaga i Juvenal, que té partit amb la selecció de Guinea Equatorial. D'altra banda, Collantes i Olmo, lesionats, també es perden el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)