Sabadell

Confiança avalada pels resultats

Sabadell. Moha afirma que les últimes victòries certifiquen la bona feina que s'està fent, i detalla que l'equip mantindrà la competitivitat i no es relaxarà en les pròximes cites

Després d'una arrencada dubitativa, el Sabadell ha encadenat dues victòries en lliga i s'ha enlairat en la classificació. Més enllà dels resultats, el que ha canviat radicalment a la Nova Creu Alta són les sensacions: s'ha passat del desencís inicial per la falta de gol a la satisfacció perquè el bloc ja respon. L'optimisme també ha transcendit al vestidor, tot i que l'equip és prudent. Les paraules de Moha així ho reflecteixen. “L'eufòria no ens ha de superar a nosaltres, però l'optimisme que ens arriba des de fora és bo”, afirma el polivalent futbolista arlequinat, que creu, tot i el canvi de tendència, que “l'equip encara no ha fet res i el futbol és molt variable”.

Això sí, Moha és conscient que els bons resultats transmeten bones vibracions a l'equip: “Estem confiats en el treball que fem i l'equip donarà el màxim en cada partit.” De perdre pistonada, doncs, gens ni mica. “No estem gens relaxats i cada dia treballem més fort”, afirma l'experimentat jugador, que està content amb la seva aportació al Sabadell: “Jugui on jugui intento donar el màxim de mi; sempre és bonic que la gent valori el treball individual i del conjunt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)