Sabadell

Tranquil·litat i bons aliments

2a divisió A. El missatge des del vestidor és que només amb calma es pot revertir la mala ratxa de cinc partits sense guanyar

El Sabadell va encadenar dissabte passat, en l'empat contra el Còrdova, el cinquè partit consecutiu sense guanyar i els arlequinats a poc a poc s'estan allunyant cada vegada més dels llocs d'ascens.

El vestidor és conscient que l'equip no està en bona forma, però s'ho mira des d'una vessant més aviat optimista encara que és conscient de les seves deficiències. “No estem satisfets perquè sabíem que aquest partit era important i volíem els tres punts, però l'empat serveix per trencar la dinàmica de derrotes”, afirmava Eneko Fernández després del partit. “Ens passa sovint que comencem a jugar bé a partir del gol del rival, hem de corregir aquest aspecte”, hi afegia.

“L'important és que aconseguim un punt i que tallem la ratxa de derrotes que portàvem”, deia Ulises Dàvila, autor del gol de l'empat. I és que el Sabadell, abans de l'empat, havia perdut quatre partits consecutius, per bé que en el de copa va ser derrotat a la pròrroga. “Amb el gol del Còrdova hem hagut de nedar a contracorrent, però hem mantingut la calma en tot moment”, afegia el mitjapunta mexicà.

Tornarà Lanzarote

Per sumar-se a l'optimisme de cara al partit contra l'Sporting, el Sabadell podrà recuperar Manu Lanzarote. L'equip, que només ha marcat un gol sense ell aquest curs, ha notat molt la seva baixa en la fluïdesa ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)