Més futbol

El Madrid compleix amb el tràmit de l'Alcoià

Copa del Rei. Exercici simbòlic de Mourinho amb el planter blanc. Ricardo Carvalho va debutar en partit oficial aquesta temporada

ALCOIÀ1

MADRID4

Fàcil victòria per als blancs, que deixen gairebé sentenciada l'eliminatòria per al partit de tornada al Bernabéu després de derrotar l'Alcoià 1-4. El Madrid es va avançar gràcies a Benzema, que es va saber aprofitar de diverses imprecisions de la defensa local. Encara en la primera part, Kaká, amb un xut des de fora de l'àrea, va fer el 0-2. Després de la represa, José Rodríguez, un jugador del filial més en el currículum de Mourinho, aconseguia el tercer, encara que l'Alcoià ho va intentar fins a aconseguir reduir la distància en una falta llançada per Javi Lara. L'equip d'Alcoi va mirar de remuntar el resultat, però abans del final, Benzema va segellar amb el seu segon gol i el quart del Madrid.

Mourinho va decidir alinear tres futbolistes del planter en l'equip titular: Adán, que va suplir Iker Casillas, el desitjat Nacho i Morata, i fins i tot Carvalho va debutar en partit oficial aquesta temporada. En la segona part, l'entrenador portuguès va fer entrar José Rodríguez, el vint-i-setè jugador de la casa que debuta al Madrid de Mourinho segons la curiosa relació del portuguès.

ALCOIÀ: Alba, Arkaitz, Selvas, Pereira, Alcántara, Edison (Piera, 47'), Javi Lara, Remón, Ferrán Tacón (Devesa, 72'), De Dios (Omar, 56') i David Torres. MADRID: Adán, Albiol, Varane, Carvalho, Nacho, Callejón, Essien (Modric, 59'), Álex (José Rodríguez, 46'), Kaká, Morata i Benzema. GOLS: 0-1 (21') Benzema. 0-2 (36') Kaká. 0-3 (67') José Rodríguez. 1-3 (72') Javi Lara. 1-4 (89') Benzema. ÀRBITRE: Teixeira Vitienes. T.G.: als visitants Varane i Álex. PÚBLIC: uns 6.500 espectadors a l'estadi del Collao.