Sabadell

L'estil de joc, interioritzat

Sabadell. La crisi de resultats i alguns errors comesos en defensa en els darrers partits no són un motiu per a la plantilla per dubtar de la manera de jugar. “Nosaltres creiem en aquest estil de joc”, afirma el defensa Toni Lao

En moments de mals resultats, les veus discordants sobre l'estil de joc s'acostumen a sentir molt aviat. I més en el cas del Sabadell que aposta per un tipus de joc molt arriscat amb sortida de la pilota controlada des del darrere. Això, últimament, en el conjunt arlequinat ha provocat alguns errors que s'han pagat en forma de punts, però des de la plantilla no volen ni sentir parlar d'aquests dubtes. “Tots els equips tenen errades, no només nosaltres. Hauríem d'aprofitar una mica més les dels rivals”, analitzava Toni Lao, central del Sabadell que darrerament ha estat titular per les baixes a la línia defensiva dels arlequinats. “Traiem la pilota jugant-la des de la defensa perquè creiem en aquest estil de joc i perquè d'alguna manera el tenim interioritzat”, continuava explicant l'exjugador de la Gramenet i també de l'Espanyol.

Juvenal i el genoll

En l'entrenament d'ahir, el migcampista Juvenal Edjogo es va retirar per culpa d'unes molèsties en un genoll que s'havien manifestat ja durant la setmana passada i que li van impedir jugar contra el Còrdova en la lliga.

El migcampista d'origen equatoguineà no va acabar la sessió d'entrenament a la Nova Creu Alta i s'observarà l'evolució d'aquestes molèsties per si demà pot viatjar cap a Gijón amb els companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)