Sabadell

Toca somriure de nou

Sabadell. Els arlequinats, que recuperen Manu Lanzarote, visiten el camp de l'Sporting amb la fita marcada de deixar enrere una ratxa de quatre jornades seguides sense vèncer (1 punt de 12)

Quaranta temporades a primera divisió. Una plantilla de qualitat. Un estadi, El Molinón, on es combreguen cada dues setmanes més de 15.000 aficionats. Del pròxim rival del Sabadell, però, cal destacar sobretot l'ambició per recuperar la categoria perduda. Vaja, un grapat d'al·licients per estar ben pendents del partit que aquest vespre enfrontarà el conjunt de Lluís Carreras amb l'Sporting de Gijón. La fita és complicada, però cal relativitzar-ho: el conjunt asturià ha sumat en aquest inici de lliga un punt menys que els arlequinats. I això que el Sabadell no passa, ni de bon tros, el seu millor moment.

Contra les dinàmiques, motivació. Aquesta és la premissa amb què ha treballat aquesta setmana l'entrenador del Sabadell, que creu que totes les dificultats que pot plantejar el rival, s'han d'afrontar com a reptes de superació. “Espero que [el fet de jugar contra un històric al seu camp] serveixi perquè els jugadors surtin més motivats a buscar els tres punts des del primer minut”, va dir Lluís Carreras, que va afegir: “Anem a El Molinón a gaudir, però també a guanyar.” Per assolir la fita de la victòria i trencar una ratxa de quatre jornades sense vèncer (1 punt de 12), el mister continua tenint el contratemps de les baixes (Tortolero, Juvenal,Olmo, Gato i Baha estan lesionats), però recupera un jugador fonamental per als arlequinats: Manu Lanzarote. L'atacant barceloní fa temps que demostra que és un element de desequilibri clau i, quan és a la gespa, les possibilitats que el Sabadell guanyi augmenten de manera exponencial.

Un rival que creix

L'inici de l'Sporting ha estat força dubitatiu. De fet, en les primeres nou jornades tan sols va sumar 8 punts, fet que va precipitar l'adéu de Manolo Sánchez i l'arribada de José Ramón Sandoval. La incorporació de l'entrenador madrileny ha tingut l'efecte desitjat, ja que el conjunt asturià, que fa quatre partits que no perd a casa, ha encadenat dues victòries en la lliga i una en la copa. El quadre de Gijón, doncs, té molt clar que el camí a seguir està marcat. Això és, almenys, el que pensa el tècnic: “Volem donar continuïtat a allò que funciona, perquè hem fet un pas endavant. Això sí, hem de vigilar de no fer-ne un enrere.”

FORTS A GIJÓN

Volem donar continuïtat a allò que funciona. Hem fet un pas endavant, però hem d'estar atents
José Ramón Sandoval
ENTRENADOR DE l'sporting
L'Sporting, que encadena tres triomfs seguits a casa en lliga, ha sumat a El Molinón 10 punts de 15
Lluís Carreras no podrà disposar dels lesionats Dani Tortolero, Juvenal,Olmo, Gato i Baha
Acumulen dues jornades guanyant, però a segona A no és gens fàcil encadenar-ne tres
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL sabadell
Amb l'arribada de Sandoval, el joc de l'Sporting no ha canviat massa, però si que ho han fet els resultats
Anem a un camp històric, El Molinón, agaudir, però espero que els jugadors surtin a guanyar des del primer minut

Pocs records bons de Gijón

Històricament, el Sabadell s'ha enfrontat força cops amb l'Sporting en lliga. Això sí, les visites a El Molinón han acabat ben poques vegades en alegria. De fet, dels 17 cops que els dos equips s'han vist les cares a Gijón, l'equip vallesà només ha guanyat en dues ocasions: la temporada 1949/50 (1-3) i la 1947/48 (1-2). L'Sporting, per la seva banda, ha aconseguit 14 triomfs i un empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)