Sabadell

Sabadell

El somriure d'Uli

El jugador va tornar a un onze titular nou jornades després en una posició no habitual en ell, de punta

Es pren aquesta experiència com una gran oportunitat i diu que la vivència a Holanda l'ha convertit en una persona més madura amb l'ajut de la família

Descans per anar a beure aigua en l'entrenament i Ulises xiscla alguna cosa en català a Jordi Bransuela, encarregat del material, amb qui ha congeniat en els tres mesos que fa que és a Sabadell. No és l'únic, Uli parla amb tothom i no deixa de somriure menys a l'hora de treballar. Allà canvia el seu somriure afable per un de més fred i congelat, i no perdona Nauzet, que el repta en un exercici de xut. El mexicà, també en el partidet, fa que la pilota besi les malles una i altra vegada sota la mirada satisfactòria de Lluís Carreras. El tècnic sap que Uli Dàvila té gol i el seu equip ja se n'ha beneficiat tres vegades, dos en lliga (van valer quatre punts) i una en copa (mitja eliminatòria). “Estic per al que em digui el mister”, diu [en castellà] un Ulises amb l'educació que li atorga una família amb molta tradició religiosa. “Ell [per Carreras] sap en què moments utilitzar-nos. Tinc molta confiança en això. I jo estic treballant al màxim per quan m'arribi aquesta oportunitat”.

A Ulises l'oportunitat li va arribar en els tres primers partits de lliga. A la pretemporada havia deixat molt bones sensacions però a l'interior dret no acabava de trobar el seu lloc. Ell és un clàssic mitjapunta i l'equip no té aquesta demarcació. El Sabadell no va marcar en els tres primers partits i Carreras el va rellevar per Antonio Hidalgo que ha respost quan ningú s'ho esperava. El mexicà s'ho ha hagut de mirar des de la banqueta en els següents vuit partits, en sis dels quals ha sortit de suplent, sense perdre la fe. “L'important és que es noti la presència d'un quan surt. Contra el Còrdova ja vaig tenir l'oportunitat”. I la va aprofitar. Substituint Collantes i jugant d'extrem, va agafar la pilota d'esquenes a la porteria i va etzibar un golàs.

A l'onze

Una diana que, una setmana més tard, li va obrir les portes de la titularitat contra l'Sporting, aquest cop de davanter referència. “Pot ser que no estigui jugant al meu lloc natural però em serveix per conèixer noves posicions i progressar en el meu joc”, diu. “L'equip tracta molt bé la pilota i quan jugues de punta enganyós pots baixar a rebre o caure a les bandes.”

Acaba l'entrenament i es posa a estirar. Continua fent broma amb els seus companys. Reconeix que es troba bé a Sabadell i que li ha trobat el costat afable a Europa després d'una negativa experiència a Holanda. “M'ha servit per madurar”, afirma traient-li el costat positiu. És evident, sigui com sigui, Uli somriu sempre.

Chelsea
Era una de les promeses més en ferm del futbol mexicà i el Chelsea el va fitxar després d'un gran mundial sub-20 de Colòmbia. No va obtenir el visat de treball i el van cedir a Holanda, on no es va arribar a adaptar mai. Va jugar poc i no era amb la seva família, que a Sabadell l'acompanya.
3
gols
amb el Sabadell entre partits de lliga i de copa.
5
titularitats
només en la lliga i la copa.
3
vegades
ha jugat de punta, contra l'Hèrcules i el Còrdova en la copa, i contra l'Sporting en la lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)