Sabadell

“Vindrà un jugador del Japó i hi volem fer una estada”

Sabadell. El president, Joan Soteras, va confirmar ahir que les relacions amb el País del Sol Naixent s'intensificaran la temporada vinent amb un fitxatge i la possibilitat de fer-hi una gira

El Sabadell farà pagar cinc euros a tots aquells que vulguin acostar-se a la tribuna de la Nova Creu Alta per veure com Takahashi acaba el seu projecte, a excepció dels socis, que hi poden accedir gratuïtament si passen prèviament per les oficines. Takahashi, que va arribar per amistat amb els actuals màxims accionistes arlequinats, acabarà la seva obra dijous i marxarà cap al Japó després d'una setmana al Vallès Occidental. El dibuixant va començar la seva obra ahir.

En una estranya roda de premsa, amb presència de periodistes poc habituals a la Nova Creu Alta amb samarretes d'Oliver Aton o Mark Lenders i que formulaven preguntes que tenien el concepte Capità Tsubasa com a denominador comú, el Sabadell va continuar fent passes endavant en la seva penetració en el mercat japonès. Yoichi Takahashi, creador i dibuixant de la sèrie Oliver i Benji, va presentar els dibuixos que decoraran la tribuna de l'estadi creualtenc a partir de dijous, quan l'artista hagi acabat la seva obra. Takahashi va seure al costat de Masato Horita, membre de la junta directiva, i del president, Joan Soteras, que va revelar alguns secrets del futur arlequinat al Japó. “No descartem que el Sabadell pugui fer una estada al Japó. Seria molt bo”, va reconèixer Soteras, que alhora va afirmar que el tema estava “verd”.

D'altra banda, Soteras sí que va ser molt més categòric quan es va pronunciar sobre l'arribada d'un fitxatge provinent de la lliga japonesa. “Gairebé puc assegurar que la temporada que ve hi haurà algun jugador japonès a les files del Sabadell”, va admetre el president, que va matisar: “Sempre que no sigui un jugador qualsevol, sinó que cobreixi llocs de l'equip que ens calguin.” Joan Soteras va comentar els avantatges de l'arribada d'aquest jugador, un fet en què el cos tècnic i la direcció esportiva estan d'acord, amb matisos inclosos. “Aquest aspecte seria molt bo per al club, perquè ens donaria una empenta per ser reconeguts al Japó. Quan teníem Hiroshi, la venda d'entrades per internet des del Japó a través del nostre web es va disparar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)