Sabadell

El Sabadell i els intangibles, contra equips de qualitat

Forts contra el poder. Els arlequinats apel·len a factors com ara el caràcter i la intensitat per superar equips forts a la taula classificatòria

El de dissabte passat, contra el Barça B, no va ser el primer partit en què el Sabadell va haver d'apel·lar a la seva fortalesa mental per superar el rival. Durant la primera volta, la qualitat del conjunt arlequinat va ser la raó principal i suficient per la qual podia tirar endavant molts dels seus partits. Ara, i amb el màxim exponent en el duel de dissabte contra el filial del Barça, el bon joc ha passat a un segon terme i ha cedit el pas al caràcter, la intensitat i altres característiques intangibles. “L'experiència és un grau; si no pots igualar la qualitat, tot i que crec que nosaltres en tenim, ho has de substituir i col·locar-te millor, arribar abans, etc.”, va assenyalar Lluís Carreras.

En el cas de dissabte, i de la mateixa manera que fa dues setmanes contra el Vila-real, el conjunt arlequinat va sortir amb massa respecte davant el Barça B i va ser superat en un primer temps en què va rebre dos gols. En la segona part, i esperonats pel gol d'Antonio Hidalgo abans d'acabar la primera meitat, al Sabadell li va servir l'ofici i la intensitat per capgirar el resultat i obtenir els tres punts. “Crec que els hem intimidat molt en la segona meitat per la manera com hem sortit”, va analitzar Eneko Fernández després del matx, en la mateixa línia que Eusebio, entrenador del Barça B. “La seva intensitat els ha donat la victòria”, va dir el tècnic.

Millora en la preparació

Des de l'entrada del nou any, l'equip ha experimentat una millora en els entrenaments, reconeguda per jugadors i tècnics. “Tothom qui vegi les nostres sessions sap que ara estem fent millor les coses”, va assenyalar fa poc Nauzet Pérez. “El grup ara s'autoexigeix molt més en cada entrenament, i això després es trasllada a alguns partits en què hem d'estar molt damunt del rival”, va afirmar també Fernández.

El grup ara s'exigeix molt més en els entrenaments, i això es trasllada als partits
Eneko Fernández
Extrem del sabadell
Si no pots igualar la qualitat ho has de substituir per la feina de col·locar-te millor, arribar abans, etc.
Lluís Carreras
tècnic del sabadell

Cobertura especial per Deulofeu

Un dels aspectes de més èxit de la victòria del Sabadell dissabte a la Nova Creu Alta va ser el marcatge sobre Deulofeu. Si bé l'extrem va desequilibrar en a la primera meitat, en molts instants va desaparèixer a causa de la tasca defensiva arlequinada. “Havíem d'estar molt intensos en el marcatge; amb Toño de lateral l'hem posat en la cobertura a Goni i en la zona molt a prop a Moha”, va assenyalar Carreras, que va remarcar també la tasca defensiva d'Eneko com a extrem i la feina de Toño en l'u contra u.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)