Sabadell

Uli Dávila, operat del polze de la mà dreta

Ulises Dávila va ser operat ahir per l'equip del doctor Cugat d'un traumatisme al polze de la mà dreta. La lesió se la va produir la setmana passada en un entrenament, i les proves fetes pel doctor Ramírez, el metge del Sabadell, van determinar que tenia un arrencament de la base de la primera falange.

El Sabadell va passar l'informe perquè el Chelsea, el club que el té en propietat, li donés l'OK per realitzar la intervenció i aquesta setmana l'ha rebut. Per això ahir es va operar. L'operació, segons fonts del club, va anar molt bé i estarà aproximadament entre dues i tres setmanes per tornar a tenir minuts amb l'equip.

Ulises Dávila va arribar aquest estiu cedit pel Chelsea arran de l'acord entre el conjunt anglès i el Sabadell. Enguany ha tingut moltes oportunitats de participar amb l'equip, sobretot de davanter centre i no de mitja punta, tal com va començar la temporada. Tot plegat, ha provocat que en tan sols 23 partits disputats, hagi marcat quatre gols, encara que tant a Sabadell com a Londres estan satisfets de l'experiència que està agafant aquest jugador, que té només 21 anys.

RECUPERACIÓ

El club estima que tornarà al cap de 20 dies, tot i que l'operació ha anat molt bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.