Sabadell

Un maldecap menys al darrere

Sabadell. El comitè de competició deixa sense efecte la segona targeta groga que va veure Òscar Ramírez a Almeria. No hi havia mans, tot i que li van costar l'expulsió i el penal del 4-0

Bona part dels maldecaps que devia tenir des de divendres a la nit Lluís Carreras van quedar dissipats ahir. El comitè de competició va fer cas a les al·legacions del Sabadell i va deixar sense efecte la segona targeta groga que Òscar Ramírez va veure a Almeria. El de la Bisbal d'Empordà, per tant, podrà jugar contra el Madrid B i resoldrà el buit al lateral esquerre. Sense Toño, que ja ha dit adéu a la temporada, Carreras no tenia cap més defensa específic per a l'esquerra –de fet, Ramírez és dretà, tot i que ja hi ha jugat sovint– i possiblement hauria apostat per ubicar-hi Moha, que ja hi havia jugat amb el Girona.

Amb quatre grogues

Òscar Ramírez va veure la segona targeta groga en una acció que li va costar un penal, que va significar el 4-0 de l'Almeria. El comitè conclou, tal com li havia fet veure el Sabadell, que Ramírez no va tocar la pilota amb les mans, sinó amb el pit. Per tant, l'àrbitre no hauria d'haver assenyalat el penal. En qualsevol cas, el conjunt andalús tenia molt ben encarrilat el partit, que va acabar 5-1. Sense la segona groga, el defensa es queda amb quatre targetes, a una de la suspensió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.