Sabadell

A casa, de qualsevol manera

Sabadell. Quarta victòria consecutiva a la Creu Alta per als arlequinats tot i no tenir gens la possessió i només limitar-se a ser eficients en les dues àrees amb un meravellós Aníbal

SABADELL 3


R. MADRID B1


La quarta victòria consecutiva a casa, totes el 2013, va arribar força plàcida per al Sabadell. La Nova Creu Alta, en la millor assistència del curs, va vibrar amb els tres gols tot i veure un partit atípic dels seus. El Sabadell va marcar molt aviat, però no va tenir la possessió, simplement es va armar al darrere, va fer palesa la incapacitat del Castella en els últims metres i va aprofitar les jugades per la banda per segellar un triomf que els torna a acostar de valent a la zona alta de la classificació.

El Sabadell va signar una primera part decent i va fer palès que a casa els problemes quan no té la pilota queden en res. A més a més, es va avançar molt aviat amb una bona combinació d'Aníbal i Antonio Hidalgo, que van provocar la típica jugada de Lanzarote cap a la línia de fons culminada per l'ariet, que tornava a l'onze després d'una eternitat (7'). La comoditat arlequinada es va notar al llarg de tota la primera meitat, corrent, sense cap inconvenient, darrere de la possessió d'un Castella que monopolitzava els tres quarts de camp, però no gaire més. Els homes de Toril estaven mutilats, sense una referència a l'àrea, però tot i així van tenir en una rematada de cap de Borja (12') i una carrera de Jesé (17') les millors oportunitats. Els espais que deixava enrere l'equip blanc –ahir, d'un verd petroli– posaven de manifest la feblesa de la seva rereguarda. Moha, en una jugada trenada per l'esquerra, també va estar a prop del gol (16') i va tancar el capítol d'accions ofensives per a un Sabadell que dormia tranquil al seu camp i que intentava combinar quan recuperava la pilota.

El guió de l'inici fulgurant per als de Carreras es va repetir en la segona meitat, perquè, igual que en el partit de la primera volta, el filial merengue va sortir de la xerrada als vestidors ben adormit. La pressió alta del Sabadell va funcionar i ràpidament va obtenir el premi del gol en una centrada per la dreta de Toni Lao, prèvia recuperació de pilota per aquella banda, i sol al segon pal Eneko va posar les coses a favor per als locals.

Sense la pilota

No és habitual veure els arlequinats a casa tant de temps sense la possessió de la pilota, però s'hi va acostumar tant a partir del segon gol que fins i tot va acabar patint. Tampoc és que els de Toril milloressin la profunditat de la primera part, però quan van tenir una miqueta de paciència van posar la por al cos a Nauzet, bàsicament després d'un xut llunyà de Lanza per sobre del travesser (52'). Fabinho va posar molt de perill en la banda dreta en una acció iniciada per Xeritxev que Casado va fallar sol a porteria buida (60'). Cinc minuts més tard, en una jugada calcada, el lateral representat per Mendes també va posar la pilota al bell mig de l'àrea sense trobar rematador. Carreras va col·locar dues línies de cinc i quatre homes per davant del porter, però demanava constantment als seus que sortissin del darrere perquè el Castella els menjava terreny. Tenia raó el tècnic, perquè just després de l'entrada de Llorente –el va agafar fred– una galopada per dins va acabar en el gol d'Òscar Plano. L'habitual reacció no es va absentar per al Sabadell, que va trenar com no havia fet en tot el partit. Un altre cop, una centrada per la dreta de Lanzarote va connectar amb el cap d'Aníbal, que va sentenciar el partit.

SABADELL: Nauzet; Toni Lao, Abraham Paz, Goni, Òscar Ramírez; Juvenal, Antonio Hidalgo (Llorente, 75'), Moha (Longás, 66'); Lanzarote, Aníbal (Collantes, 81') i Eneko. REAL MADRID B: Tomás Mejías; Fabinho, Nacho, Iván (Álex, 81'), Casado; Mosquera, Casemiro (Oscar Plano, 56'); Xeritxev, Borja, Juanfran (Lucas, 56'); i Jesé. GOLS: 1-0 (7') Aníbal. 2-0 (51') Eneko. 2-1 (76') Óscar Plano. 3-1 (78') Aníbal. ÀRBITRE: Trujillo Suárez (Tenerife). T.G.: Al local Toni Lao i Goni; al visitant Fabinho. T.V.: Cap. PÚBLIC: 6.420 espectadors a la Nova Creu Alta.
L'equip ha treballat molt contra un equip molt talentós, amb molta velocitat
Aníbal Zurdo
Davanter del Sabadell
El futbol és eficàcia; qui proposa té més possibilitats d'endur-se els punts
Lluís Carreras
Entrenador del sabadell
Hem jugat un dels millors partits de la temporada a casa, però ells han estat millor a les àrees
Alberto Toril
entrenador del madrid b
El jugador no marcava des del 7 d'octubre, en la derrota a Ponferrada (3-1)

Assistència rècord en tota la temporada

La Nova Creu Alta va registrar la millor entrada de tot el curs, amb 6.420 espectadors. El ritme de la venda anticipada ja feia presagiar una entrada excel·lent al camp, on ahir van assistir molts aficionats madridistes que feia molt temps que no veien el Castella a la zona del Vallès Occidental.

Amb tot, el públic arlequinat es va fer notar molt més, sobretot al final, en què van acabar fent l'onada. “La diferència dels partits de casa respecte als de fora és la gent que ens ve a veure; tant de bo els poguéssim portar tots cap a Jerez”, assumia un content Lluís Carreras, que recordava la seva etapa com a jugador.

La millor entrada abans del partit d'ahir havia estat de prop de 4.900 espectadors, contra l'Osca, en un matx en què les entrades al gol sud estaven a cinc euros en una iniciativa promoguda pels inversors japonesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.