Sabadell

Tècnic nou, mala notícia

Sabadell. El conjunt arlequinat pateix sovint contra els equips que han canviat recentment els seus entrenadors. Diumenge contra el Xerez té l'oportunitat de canviar aquesta dinàmica

Mai ha estat una bona notícia per al Sabadell que l'equip rival tingués un entorn convuls. En l'era Carreras, el conjunt arlequinat ha passat angúnies contra rivals que havien canviat el seu entrenador recentment, amb el màxim exponent del maleït partit contra el Nàstic de la temporada passada, el dia que s'estrenava D'Alessandro (5-0 per als grana).

Aquest curs la tendència ha canviat un pèl per bé perquè els arlequinats, per exemple, van guanyar el Racing el dia que va debutar José Aurelio Gay. Amb tot, no va ser un bon partit, així com tampoc ho va ser l'empat sense gols contra l'Sporting en el tercer partit de Sandoval com a responsable i la clamorosa derrota contra el Vila-real en el primer partit a casa de Marcelino.

“El canvi de tècnic és important perquè en el primer partit els jugadors donen el màxim de si mateixos per mostrar-se al nou entrenador”, va afirmar Carreras. El tècnic no va aconseguir guanyar la temporada passada ni l'anterior contra cap equip l'entrenador del qual fes menys de cinc partits que era en el càrrec. Demà, contra el Xerez, el tècnic i l'equip intentaran canviar aquesta tendència. Els andalusos estan ferits de mort i l'entrada de Carlos Ríos ha de servir de revulsiu. Si no, cap a segona B.

CURS 2012/13
Sporting-Sabadell
3r partit de Sandoval (J. 12)
0-0 Racing-Sabadell
Debut de Gay (J. 18)
0-1 Vila-real-Sabadell
Debut a casa de Marcelino (J. 23)
3-0
CURS 2011/12
Nàstic-Sabadell
Debut de d'Alessandro (J. 12)
5-0 Xerez-Sabadell
5è partit de Moreno (J. 1)
2-2 Alcoià-Sabadell
2n partit de Luis César (J. 32)
2-1 Sabadell-Girona
3r partit de Salamero (J. 35)
2-3
CURS 2011/12
Sabadell-Alcoià
2n partit de Porras (J. 36)
0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)