Sabadell

ABRAHAM PAZ

CENTRAL DEL SABADELL

“Nosaltres som els primers que estem decebuts”

Paz reconeix que l'equip no ha complert amb les altes expectatives

El central afirma que es troba bé físicament

considerat com un dels millors fitxatges –per no dir el millor– del Sabadell aquest curs, Abraham Paz (Puerto de Santa María, 29-06-1979), a més és una de les veus autoritzades al vestidor. Els prop de 250 partits a segona A i una trajectòria plena d'alts i baixos parlen per un jugador que no amaga la seva decepció i la de tota la plantilla en la situació actual de l'equip.

L'equip ha anat de més a menys aquesta temporada. La plantilla entén la decepció de la gent?
L'entenem, perquè nosaltres mateixos vam crear unes expectatives en la primera volta que no hem complert. Érem els primers que estàvem il·lusionats i ara som els primers que estem decebuts, perquè en un mes s'han esvaït totes les possibilitats de jugar la promoció d'ascens. També hem de ser realistes, l'equip és per mantenir la categoria.
Què ha passat, per què aquestes aspiracions se n'han anat en orris?
Per una mica de tot. Hem tingut molt mala sort amb les lesions. Moltes gairebé inevitables amb quatre o cinc jugadors operats, cosa que no és normal. La línia defensiva ha patit especialment i estem setmana rere setmana sense poder repetir defensa. Tot això afecta molt, perquè en la primera volta es va tenir una estabilitat en l'onze i en la segona no ha pogut ser.
La setmana passada va haver-hi polèmica amb els àrbitres. També pensa com Carreras, que va dir que aquest any “els àrbitres no s'estan portant bé”?
No s'estan portant bé, no. No només per les expulsions, sinó per detalls durant els partits que, sembla que no, però els marquen. És una realitat que canvien el criteri segons quina samarreta portis o qui siguis, i no hauria de ser així.
Deia abans que tantes baixes havien afectat el rendiment de l'equip. Carreras deia fa poc que han afectat també l'estil de joc, perquè l'equip no combina tant com abans...
Sí. També els equips et van coneixent més i tapen les teves virtuts. No hi ha d'haver problema a canviar d'idea. Jugarem quan haguem de jugar i, quan no, farem el típic partit de segona A a camp contrari. L'Elx i l'Alcorcón juguen així i estan lluitant a cotes altes.
Se'l va veure molt còmode amb l'estil de joc que practicava abans l'equip. Com se sent ara?
Per les meves característiques m'anava bé la filosofia de l'entrenador, perquè m'agrada tenir contacte amb la pilota. Últimament hi ha hagut partits en què m'han tancat més la sortida de la pilota, però si m'he de posar la granota de feina, ho faig.
S'està sentint bé amb la seva temporada, doncs?
Físicament em sento molt bé, estic molt bé i he vist que puc aguantar la temporada.
Ha jugat 240 partits a segona A, que se n'endú?
L'experiència en aquesta categoria és molt important, perquè, com he dit abans, de vegades has de canviar radicalment l'estil. El nivell de la categoria crec que va en augment cada any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)