Sabadell

Asserenar-se i respirar

Sabadell. El conjunt arlequinat es juga avui la possibilitat de certificar la salvació en un ambient enrarit pels últims mals resultats. Al davant, el Numància duu els mateixos punts

Només amb tota la tranquil·litat del món el Sabadell podrà aconseguir l'objectiu dels 50 punts. Ara en porta 47 i avui té una oportunitat que es podria dir que és immillorable pel rival (el Numància ha guanyat dos partits en tota la temporada a domicili) i perquè el temps encara no pressiona massa (queden sis jornades). Es podria dir immillorable, però no es diu perquè l'ambient que envolta l'equip no és el millor per afrontar una comesa d'aquest tipus. Una part de l'entorn no està tranquil a causa dels últims mals resultats. 4 punts dels últims 24 han dut el Sabadell a una situació mai abans vista aquesta temporada (15è a 7 del descens). Amb tot, Lluís Carreras no percep aquesta mala maror ni “en el vestidor, ni en el club, ni a l'exterior amb gent d'altres clubs”. Però el tècnic sí que ha reconegut que aquest partit és una final. “Necessitem sortir excitats”, ha dit, malgrat ni mencionar l'objectiu immediat de la salvació. “S'ha d'encarar com una final, com va ser el del Recreativo a casa. Tenim el rival a tocar i seria molt important guanyar a casa i distanciar-nos del rival.”

Per a més excitació, Carreras recupera un munt de jugadors després de l'allau de baixes que va patir la setmana passada en la derrota contra el Mirandés. Nauzet, Abraham Paz, Juanjo i Samu tornaran a l'onze inicial i Pablo Ruiz ho farà a la convocatòria, tot i que s'ha passat més de mitja setmana entrenant al marge. Qui pateix en aquesta jornada els estralls de les baixes és el Numància, que anirà amb la convocatòria mastegada per les seves sis indisposicions (cinc per lesió i una per sanció). De fet, Pablo Machín haurà de refer la medul·lar pel trencament muscular de Sunny i la zona de tres quarts per la pèrdua de Cedric.

Evitar un ridícul

A banda de puntuacions, l'equip estarà demà a prova davant el desencant de la seva afició, que té el record del nefast partit de la temporada passada a casa. Allà, el Sabadell va caure per 3 gols a 1 en un matx en què el president Joan Soteras va carregar contra alguns jugadors, afirmant que s'havien “tirat del vaixell”. El tècnic arlequinat ha recordat aquesta setmana aquell partit, encara que també manté altres records contra el Numància: “Sempre que hem jugat allà, hem merescut molt més.”

No percebo nerviosisme ni en el vestidor, ni en el club, ni a l'exterior amb la gent amb qui parlo
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
La Creu Alta ens dóna coses diferents. Dues derrotes ens han fet molt mal, però no han estat decepcions
El partit és molt important per a nosaltres per certificar la salvació
Pablo Machín
tècnic del numància
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)