Sabadell

Pedaços per a un mal profund

Sabadell. El club decideix abaratir les entrades després del desastre de diumenge contra el Numància, quan es va tocar fons amb l'assistència més baixa a la Creu Alta des que juga a segona A

En les reunions periòdiques que mantenen els inversors japonesos el tema estrella és la baixa assistència al camp. És impossible vendre la imatge d'un club a l'estranger quan ni tan sols hi creu la ciutat, pensen. Per aquest motiu, la directiva ha decidit abaratir les entrades per al proper partit a casa (diumenge 19, a les 21 h) contra el Racing i es podran aconseguir a 5 euros avançades per als gols (7 a les taquilles), 8 per al lateral (10, taquilles) i 25 per a la tribuna (30, taquilles).

Tot plegat, per pal·liar la tristíssima imatge que es va viure diumenge passat a la Nova Creu Alta en la que va ser la pitjor entrada de la temporada (2.525 espectadors, un miler més que contra el Guadalajara, un partit amb asterisc).

Abonaments

Els jugadors sempre han mostrat una preocupació en aquest sentit. Molts d'ells van fitxar per un projecte que creix, i si bé l'esportiu ho està fent a poc a poc, el social està decreixent (prop d'un miler de socis menys que l'any passat). “Hi ha hagut jornades que hem estat ficats a la promoció, hem fet un bon futbol, ens hem estat jugant partits importants i han vingut els 3.000 de sempre”, es lamenta Abraham Paz. “A segona A, si vols estar a dalt necessites el suport de l'afició. Esperem que l'any vinent aconseguim enganxar més gent”, afegeix.

Per a la temporada que ve, el club planeja una reducció del preu de l'abonament i a conseqüència, també de les entrades. De moment, la reducció per al partit contra el Racing és un tastet, però tothom és conscient, inversors inclosos, que el problema és de fons.

PÚBLIC

2.525
Assistents,
l'entrada més minsa, excepte l'aiguat contra el Guadalajara
5
Euros
serà l'entrada més barata contra el Racing el proper diumenge 21.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)