Sabadell

No es deixaran anar

Sabadell. L'equip assegura que competirà fins a l'últim moment per no “faltar al respecte” ni al club ni a l'afició. A la directiva li preocupa un final de curs similar al de la temporada passada

L'equip s'ha compromès aquest any a no repetir el desastre del final de la temporada passada. Ningú vol tornar als últims quatre partits del curs anterior, en què ni hi havia tensió competitiva, ni victòries, ni res positiu per treure'n. La plantilla, segons Manu Gato, és la primera interessada per no esgotar un crèdit que ja ha trontollat en anteriors jornades. “Tots els jugadors tenim molt a jugar-nos-hi individualment i també pel col·lectiu”, afirmava ahir l'ex de l'Alcoià, un dels suplents favorits de Lluís Carreras.

No només als jugadors, sinó que també a la directiva li preocupa que es torni a repetir una distensió similar a la de la temporada anterior. La cúpula arlequinada s'ensuma que aquell final de curs hagi estat el detonant que enguany l'entitat hagi perdut uns 700 socis i la plantilla ara també en sembla conscient. “Sortint a guanyar no farem res excepcional. És la nostra obligació. Hem de donar-ho tot pel club i l'afició; tot el que no sigui això seria una falta de respecte”, afirmava l'exatacant de l'Alcoià: “Sortirem a guanyar, sigui quina sigui la circumstància particular dels rivals que ens trobem.”

Calendari complet

L'examen per comprovar si l'equip es deixa anar o no serà complet perquè el tindrà contra rivals situats en diverses parts de la taula classificatòria. El Racing de Santander, el proper rival, necessita vèncer sí o sí diumenge vinent (21 h) a la Nova Creu Alta per intentar salvar la categoria (a cinc punts de la salvació). Després, els arlequinats visiten un Lugo perdut a la mitja taula; a continuació arribarà un Elx que ja haurà pujat i, finalment, tocarà visitar un camp molt díficil: el Santo Domingo, contra un Alcorcón que segur que estarà implicat en la lluita per les posicions capdavanteres.

Ho donarem tot, sigui quina sigui la circumstància particular dels rivals que ens trobem
Manuel Gato
jugador del sabadell
Sortir a guanyar és la nostra obligació. Hem de donar-ho tot pel club i l'afició perquè tot el que no fos això seria una falta de respecte

Oltra s'ofereix a ocupar la banqueta

Sense que hi hagi notícies oficials que confirmin si Lluís Carreras continuarà o no a la banqueta del Sabadell, José Luis Oltra ja s'ha posicionat per substituir el tècnic de Sant Pol en cas que no continuï. “El Sabadell és un equip al qual li tinc molta estima i ho dic amb tot el respecte per Carreras. No sé quina és la seva situació contractual, si continuarà o no”, va dir ahir Oltra en una entrevista a La Xarxa. “Estaria encantat de rebre una oferta del Sabadell. Si ens arribés l'escoltaria amb més estima que d'altres equips. M'agrada que la gent allà em tingui estima i consideració”, va afegir el tècnic, que va tenir passat arlequinat com a jugador. Oltra es va quedar sense equip quan va ser destituït del Deportivo, el desembre del 2012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)