Sabadell

Cap a Lugo, amb tres juvenils i sense Nabil Baha

Sabadell. El davanter francomarroquí cau de la llista per decisió tècnica amb un equip replet de baixes i només 15 jugadors de la primera plantilla

Si algú tenia dubtes que Lluís Carreras no compta amb Nabil Baha ni ha comptat ni hi comptarà peti qui peti, avui ja no li'n quedaran. La convocatòria aclareix l'enigma perquè el Sabadell, per anar a Lugo, compta amb 16 jugadors disponibles del primer equip (Baha inclòs) i Carreras ha preferit endur-se tres nois del juvenil A, que juguen a preferent (la tercera divisió catalana) en lloc d'incloure el davanter francomarroquí. I són del juvenil perquè el filial ahir es jugava un ascens a primera catalana que va assolir a la Garriga.

Un dels juvenils, Manu Martín, està obligat a ser tercer porter de l'equip per la baixa de Nauzet, sobre el qual es decidirà al llarg d'aquesta setmana si s'ha d'operar d'un mal al pubis. Els altres dos jugadors, Sergi Alcalá (central i mig defensiu, dorsal 45) i Dani Domínguez (mitjapunta i davanter, dorsal 46) entren en la llista pel fet que Hidalgo, Uli i Lanza estan sancionats i per l'allau de lesionats que acompanyen el porter canari a l'infermeria, Espasandín, Paz –s'operarà finalment el dia 31 amb el doctor Cugat–, Goni i Llorente. Pel que fa a la resta de la plantilla, Carreras i el cos tècnic han decidit que Moha descansi –tocat al genoll– i, per tant, alinearà un onze de circumstàncies, sobretot des del mig camp cap endavant.

Amb gairebé tota probabilitat Moha no sortirà des de l'inici amb la qual cosa Longás i Juvenal, que són especialistes en passades a l'espai i en llarg respectivament, s'entreveuen com les opcions. Necessitaran aquest tipus de passades perquè els arlequinats jugaran amb tres de petits a la davantera: Collantes, Eneko –encara dubte– Arteaga als extrems i amb Gato a la punta d'atac. El capità De Navas, a més, tornarà a la porteria.

“Ens hi juguem molt”

Ni el Lugo ni el Sabadell no es juguen res a nivell classificatori. Carreras, però, ho veu d'una altra manera. “Tots ens hi juguem molt. No és guanyar o perdre, sinó com guanyes o com perds”, va dir el tècnic, que està vivint unes hores clau per la seva continuïtat al capdavant de l'equip.

TRES JUVENILS

Ha hagut de recórrer al juvenil perquè ahir el B es va jugar l'ascens a primera catalana

CARRERAS

El tècnic està vivint unes hores clau per la seva continuïtat amb el Sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)