Sabadell

Obsessió pels laterals

Sabadell. El Còrdova s'ha interessat pels dos defensors del Sabadell, Samu de los Reyes i Òscar Ramírez. Tots dos acaben contracte el 30 de juny i estan disposats a marxar

El Còrdova ja ha iniciat dues ofensives paral·leles per contractar la propera temporada a dos dels laterals del Sabadell, l'esquerrà Samu i el dretà Òscar Ramírez. Tots dos jugadors acaben contracte el proper 30 de juny i el conjunt andalús els rebria lliures per bé que el conjunt arlequinat encara no ha dit la seva pel que fa a la continuïtat dels dos futbolistes.

Si bé Òscar Ramírez ha gaudit de continuïtat aquest any, el jugador de la Bisbal ho té complicat per continuar un any més. La bona temporada que va fer l'any passat ha quedat enfosquida en aquesta. A més a més, els arlequinats ja compten per la temporada vinent amb Toni Lao, amb contracte fins 2014, home polivalent i suplent enguany.

Samu i Andalusia

Samu de los Reyes va arribar a mitjans de temporada després de les lesions d'Espasandín i Toño. L'esquerrà que havia jugat tota la seva vida al Sevilla va deixar casa seva per anar a l'aventura a Catalunya. Tot i que li agradaria continuar i que el jugador no pensava en cap mena d'opció que no fos la del Sabadell fins fa pocs dies recentment va declarar que anar al Còrdova seria un “luxe”. “S'està parlant molt del tema i ho he comentat amb el meu representant. Em sento molt orgullós que un equip com el Còrdova hagi pensat en mi”, va afirmar el jugador en unes declaracions recollides a El Dia.

ÒSCAR RAMÍREZ

El de la Bisbal ha gaudit de continuïtat però ho té complicat per continuar
Només pensa en el Sabadell però no ha rebut cap proposta vallesana

Actualitat

Parla Lanzarote.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)