Sabadell

Soteras, sense dubte

Sabadell. El president desmenteix categòricament els rumors que parlen d'una mala relació entre el consell i els inversors japonesos

Pel seguit de llargues reunions que s'han produït des que dilluns van arribar els inversors japonesos a Catalunya, el president, Joan Soteras, va cridar a la unitat ahir en una roda de premsa posterior a l'adéu del tècnic. “Vull apaivagar els rumors que diuen que hi ha una mala entesa entre el màxim accionista i el consell del Sabadell”, va començar dient el president davant l'atenta mirada d'un dels responsables del grup que té la majoria de les accions del club, Keisuke Sakamoto, que seguia la compareixença amb l'ajuda d'una intèrpret. “Han estat comentaris falsos. Estem més units que mai. Entre el senyor Sakamoto i la resta de consellers donem un missatge d'absoluta tranquil·litat perquè hi ha una comunió total entre tots nosaltres.”

Els rumors a què es referia Soteras van ser motivats pel seguit de reunions dels últims dies. Uns rumors que alimentaven la possibilitat d'una marxa del president Soteras, així com del consell i dels llocs de gran responsabilitat del club (gerència, direcció esportiva, comunicació, etc.). “Mentre no canviï la llei de les societats anònimes esportives a Espanya, qui mana en un club és el consell d'administració”, va sostenir Soteras, apel·lant a una normativa que obliga a mantenir una bona sintonia a les dues parts. Així, el president va confirmar que no hi hauria més canvis en l'organigrama del club que els que ha previst el gerent Xavi Monclús i que el futur del tècnic en cap cas ha erosionat la relació entre els inversors i el consell que ell presideix: “No hi ha cap motiu per pensar el contrari, el consell té la potestat de fer i desfer en el club”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)