1a femenina

El Girona haurà de creure en miracles

Ascens a 1a divisió fem.. Les gironines hauran de remuntar a terres madrilenyes (1-3)

Girona1


Torrejón3


GIRONA: Irina, Laura, Reig (Rebe, 46'), Martí (Natàlia, 56'), Cris (Judit Sancho, 84'), Tània, Sílvia, Clara, Sara, Parramon i Paula (Judit Saavedra, 68').

TORREJÓN: Noelia, Amaya (Sara, 89'), Paula, Laura (Lorena, 89'), Ema, Joyse (Lídia, 62'), Cristina, Jiménez, Gael, Erica (Noemí, 64') i Ana.

GOLS: 0-1 (15') Laura. 0-2 (60') Joyce. 0-3 (65') Laura. 1-3 (72') Clara.

ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: Cap. T.V.: Cap

PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

COMENTARI: El Girona s'haurà d'encomanar a la verge si vol remuntar l'eliminatòria contra el Torrejón i ascendir a la màxima categoria del futbol femení, la primera divisió. Les jugadors entrenades per Pere Planas van perdre per un contundent 1-3 contra un conjunt madrileny que va demostrar la seva superioritat damunt el terreny de joc. Les madrilenyes van disposar de les millors ocasions de gol i en el minut 15, Laura, després de rematar una pilota dins l'àrea petita, ja va fer pujar el primer gol pel bàndol visitant. Un cop el Girona va digerir el gol encaixat, les jugadores de Pere Planas van intentar mantenir la possessió i controlar així les envestides del rival. En l'inici de la segona part, però, van arribar els pitjors minuts per a les gironines. Quan només s'havien disputat quinze minuts, Joyce, sola al segon pal, va fer pujar el 0-2 (60') i, cinc minuts més tard, Laura aprofitava una jugada carregada de mala sort per fer pujar el 0-3 (65'), davant la desesperació de les jugadores del Girona. Amb la moral de les locals per terra, les gironines van tenir una reacció de ràbia sostinguda més amb el cor que amb el cap i van marcar el definiu 1-3.

El 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)