3a divisió FEF

Raons per pensar en gran

3a divisió. L'Ascó, reforçat amb jugadors de nivell, ha exhibit fins ara un gran potencial –no ha encaixat cap gol– i afronta l'inici de lliga amb ambició

Hi ha dos arguments diferents que han convertit l'Ascó, que ha tornat aquest estiu a tercera divisió, en un dels equips més destacats de la pretemporada: els resultats i els reforços. Tot i que, tal com adverteix el mateix tècnic, “això no deixa de ser una etapa de preparació i assimilació de conceptes”, el conjunt de la Ribera d'Ebre ha exhibit fins ara recursos i ha ofert molt bones sensacions. Els resultats aconseguits, permetran als verds afrontar l'inici de lliga amb confiança: han guanyat cinc duels, n'han empatat un i no n'han perdut cap. A més, encara no han rebut ni un sol gol. I això que han jugat contra rivals del nivell del Nàstic i el Lleida, als quals han derrotat.

Per bagatge, doncs, no és estrany que s'etiqueti l'Ascó com un dels equips a seguir, i que d'entrada recordi l'Olot, tot i que el tècnic Miguel Rubio té molt clar que cal ser prudent: “Estic content que ens comparin amb el conjunt que va acabar campió l'any passat, però els favorits són els que van acabar a dalt i no van pujar, com ara el Cornellà, l'Europa i el Manlleu.” El mister té clar que “l'objectiu principal és amarrar la permanència al més aviat possible i veure fins on pot arribar el bloc”, tot i que tampoc vol ser conformista: “Hem de ser ambiciosos i intentar sumar punts en tots els partits, sigui quin sigui el rival.”

Reforços d'altura

Un dels punts forts de la plantilla de l'Ascó, que és un club que disposa de força recursos econòmics, és la qualitat dels seus jugadors. Aquest estiu, per exemple, s'ha reforçat força. Hi ha tres jugadors, per exemple, que aterren a la Ribera d'Ebre procedents de la segona B: Virgili (Nàstic) i Edu Vives i Sangrà (Reus). “Ens anirà molt bé aquest perfil de futbolista”, explica Miguel Rubio, que afegeix: “El que importa és que, més enllà de tenir experiència a segona B, s'han adaptat al grup i són treballadors.” L'Ascó, amb tot, ha configurat un projecte farcit de raons per pensar en gran. Caldrà, això sí, exhibir-les durant la lliga.

Ascó-Nàstic
1-0
Ascó-Altorricó
3-0
Batea-Ascó
0-5
Júpite-Ascó
0-1
L'Hospitalet-Ascó
0-0
Ascó-Lleida Esportiu
1-0
Estic content que ens comparin amb l'Olot. Això sí, els favorits no som pas nosaltres
Miguel Rubio
entrenador de l'ascó
Estic satisfet amb com està anant la pretemporada i amb els resultats, però no hem d'oblidar que el que realment importa és la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)