Girona

Moisés es rebaixa el sou i signa fins al 2015

Moisés Hurtado va arribar al gener i va signar fins al juny de 2013. Ara estarà al Girona fins al 2015. Primer va fer efectiva una clàusula de renovació automàtica fins al 2014 perquè va jugar els deu partits que s'estipulava en el contracte. I ahir va signar l'ampliació fins al 2015 a canvi de rebaixar-se el sou. Un cas idèntic al de Juanlu, que també va allargar la vinculació amb el club de Montilivi a canvi d'acceptar una retallada del salari. “A aquests jugadors [Moisés i Juanlu] els hem d'agrair la seva implicació. Ens han ajudat molt. En cas contrari, potser hauríem hagut d'haver deixat algun jugador sense inscriure per problemes econòmics”, va dir Boadas. La frase, ben analitzada, és lapidària, i segurament ahir el Girona en comptes de dir que no fitxaria hauria anunciat alguna baixa.

Ni Moisés Hurtado ni Juanlu Hens són casos aïllats. De fet, el Girona vol que n'hi hagi més que se sumin a la causa: “Hem d'ajustar fitxes molt altes a canvi de donar estabilitat”, va afegir el secretari tècnic, Sergi Raset. Un d'ells, Felipe.

El cas Chus Herrero

El central aragonès no entra precisament en aquests paràmetres. Si el Girona se'l vol guanyar i mantenir-lo a la família, les negociacions hauran d'agafar el rumb oposat –res de rebaixa, sinó augment– a causa del sou del defensa, un dels més baixos de la plantilla. Raset ho va reconèixer: “És un jugador interessant que ha fet un any molt bo. Ell està a gust aquí i ens ho ha fet saber, i el club té la voluntat d'arreglar-ho. Si solucionem el tema tindrem un dels millors centrals de la categoria.” Ja tarden.

CHUS HERRERO

Per resoldre el cas del central, l'única sortida és millorar-li la irrisòria fitxa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)