Territorial

El Guíxols es troba massa obstacles i perd a Vilassar

Amb nou. Va fer el 0-1, però li van expulsar dos jugadors i li van acabar remuntant el matx

VILASSAR D.2

GUÍXOLS1

VILASSAR DE DALT: Marc Chueva, Víctor Yustos (Marc Reyes, 55'), Isma Aguilar, Nil Victòria, Abdul Gassim Barry, Moha, Larbi (Yerlín, 73'), Toni Martín, Rodri (Kiku Parcerisas, 26'), Loren i Uri (Yassin, 70').

GUÍXOLS: Dani Castilla, Chicho, Ramírez, Tena, Menéndez, Marc Medina (Gerard Devesa, 83'), Carlos Gómez (Gerard Garrido, 75'), Mancheño (Aitor, 75'), Xavi Mora (Espuña, 55'), Moha i Callicó (Soseh, 70').

GOLS:

0-1 (39') Xavi Mora. 1-1 (70') Rodri, de penal. 2-1 (85') Moha.

ÀRBITRE: Vidal Canal.

T.G.:
Yustos i Rodri; Callicó.
T.V.:
Vermella directa al visitant Moha (74') i per doble groga al visitant Ramírez (72').

ESTADI: Municipal de Vilassar de Dalt.

COMENTARI: El Guíxols ja havia hagut de lluitar amb inferioritat numèrica en l'estrena en la lliga, al camp de l'Unificació Llefià (3-0), i ahir encara va ser pitjor a Vilassar de Dalt. El Guíxols va veure com l'àrbitre el deixava amb dos jugadors menys en la segona meitat, circumstància que va acabar pesant massa i va provocar la segona derrota de l'equip, que fins ara només ha sumat un sol punt. L'equip dirigit per Ramon Monràs es va avançar en la primera meitat amb un gol de Xavi Mora passada la mitja hora de joc, resultat amb què es va arribar al descans, però els locals van capgirar el resultat després de la represa amb dos gols de Rodri –de penal– i de Moha, que va sentenciar a falta de cinc minuts.