3a divisió FEF

La Rapitenca i el Vilafranca empaten amb dos gols de falta

Bona imatge local. Els de la Ràpita van tornar a puntuar davant de la seva afició

rapitenca1


vilafranca1


RAPITENCA: Raül, Yélamos, David López, Ortega, Julio, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó (Edgar, 82'), Barru (Pol Bladé, 73'), Ivan Muntané, Munta i Mauri (Ike, 61').

VILAFRANCA: Marc Ramírez, Javi González, Domínguez, Marcos Garcia II, Álex Domínguez, Oriol Molins, Marcos Garcia I, Dani Antolinez, Valerio (Rubén, 76'), Kako (Puchi, 56') i Sant Triguero (Lora, 64').

GOLS: 1-0 (33') Raúl Teixidó. 1-1 (53') Marcos.

ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: A Javi Ortega i Mauri de la Rapitenca i a Marcos i Valerio del Vilafranca.

COMENTARI: La Rapitenca va acabar amb una mala dinàmica de dos derrotes com a local i van aconseguir un just empat contra el Vilafranca. El partit va estar marcat per l'efectivitat en els llençaments de falta ja que els dos gols van arribar a través d'aquestes accions. La Rapitenca no es va trobar còmode a l'inici del matx, mentre el Vilafranca arribava però no encertava en els últims metres. La falta d'idees en atac es va solucionar amb un bon xut de falta de Raúl Teixidó que va suposar l'1-0 (33'). La diana va fer despertar el Vilafranca que va passar a dominar l'enfrontament. La recompensa en la millora del joc del Vilafranca va arribar també a pilota aturada. Marcos va fer inútil l'estirada de Raül aconseguint l'empat al minut 53. La Rapitenca va disposar de més ocasions per endur-se els tres punts però el resultat no es va moure.

hernán s.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)