2a divisió FEF

El Nàstic topa amb Sergi Fuertes i cau a Ascó

Sorpresa. El porter dels riberencs, que ja havien eliminat un altre equip de segona B, el Lleida, va ser clau en la tanda de penals i en la primera part

ascó0 (4)

nàstic0 (3)

Després d'eliminar el Lleida, l'Ascó va deixar ahir fora de la copa Catalunya un altre equip de segona B, el Nàstic, en derrotar-lo en la tanda de penals després que el partit acabés en 0-0. El porter local Sergi Fuertes va ser l'heroi dels locals. A més de fer un bon partit, va aturar els llançaments de David Sánchez i Verdú i va veure com Viale xutava fora. El porter grana, Reina, va desviar els penals de Roigé i Edgar.

La primera part va tenir el Nàstic com a dominador clar i Sergi Fuertes com a futbolista més destacat, ja que va evitar que els grana marxessin al descans amb avantatge. Primer, no es va deixar sorprendre per un xut de Ferran Giner que va tocar en el cos de Gabernet i que va acabar en córner. Més endavant, va atrapar una rematada de cap de Lucas Viale i un xut de David Sánchez, i a la recta final de la primera meitat es va mostrar ràpid davant Kike Tortosa.

L'Ascó va sortir més endollat en la segona meitat. Fruit de dues jugades seguides, el públic local va reclamar dos penals, però no hi havia temps per a protestes, ja que llavors el partit era obert, amb el Nàstic intentant aprofitar els espais. El grana Marcos, només d'entrar, va estar a punt de marcar en un xut llunyà. Més a prop del gol va estar el local Sergi Moreno, que va rematar al travesser una passada d'Edu Vives. Una centrada de Verdú que es va passejar per davant de la porteria de l'Ascó va ser l'última oportunitat del Nàstic per evitar els penals.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Roca, Denis Coch (Sangrà, 72'), Pere Martínez, José Ramón, Sergio Durán (Piju, 58'), Gabernet (Edu Vives, 52'), Galceran (Pau Ripoll, 78'), Gerard Roigé, Canadell (Edgar, 58') i Virgili (Sergi Moreno, 58'). NÀSTIC: Reina, Calavera (Juanjo, 45'), Lucas Viale, Pablo Marí, Xisco Campos (Verdú, 45'), Xavi Molina (David Rocha, 79'), David Sánchez, Jean Luc (Lago Junior, 60'), Ferran Giner (Marcos, 72'), Kike Tortosa (Rubio, 60') i Querol. ÀRBITRE: Díaz Melero. T.G.: Al local Pere Martínez i als visitants Pablo Marí i David Sánchez, INCIDÈNCIES: Uns 600 espectadors.

Aquest matí, el següent sorteig

Els quatre guanyadors d'ahir i el Castelldefels, exempt de l'eliminatòria, entraran aquest migdia en el sorteig per determinar els dos emparellaments de la següent ronda i quin equip en queda exempt, que no podran tornar a ser ni el Prat ni el Castelldefels. Més endavant, dels tres supervivents, dos (el guanyador d'una nova eliminatòria i un altre exempt) s'encreuaran amb el Girona i el Sabadell.