Territorial

La Jonquera tomba un rival que acaba amb nou

Erràtics. Els dos equips van fallar un penal, però Dani O. va aprofitar el refús

LA JONQUERA1

MONTACA0

LA JONQUERA: Gallego, Varese, Jesús (Andreu, 33'), Dani O., Massegú, Toni Rosell, Karim (Rojas, 55'), Amós, Robert, Bassols i Mamadou (Sergio, 85'). MONTCADA: Buetas, Norbert, Oscar, Lordan, Carmona, Vila, Marcel, Alliaume (Naca, 51'), Chipi (Dani, 62'), Gascón i Hospital (Morera 88'). GOL: 1-0 (49') Dani O. ÀRBITRE: Galera Serrano. T.G.: Als locals Jesús, Toni Rosell, Massegú, Andreu, Bassols i el tècnic Manel Cabezos, i als visitants Marcel, Vila, Gascón i Carmona. T.V.: Per doble amonestació, a Òscar (70'), i directa a Norbert (79'), tots dos del Montcada. COMENTARI: La Jonquera va acabar patint més del compte per desfer-se d'un rival que no es va donar per vençut ni quan es va quedar amb dos jugadors menys arran de l'expulsió de Norbert, a 11 minuts del final (poc abans, qui havia vist la vermella va ser Òscar). Els locals van acabar fent valer el gol de Dani O, materialitzat després d'aprofitar el refús del porter en un penal que el mateix jugador de La Jonquera havia errat en el llançament des dels 11 metres. Poc després va ser el Montcada qui hauria pogut empatar amb un penal executat per Hospital, però que va aturar Gallego. El joc es va animar en la segona part després d'un primer temps de domini local en què Robert va disposar de dues bones ocasions (32' i 55').