Territorial

El líder no afluixa

1a catalana. El Girona B resol el partit contra el Vilassar en menys de mitja hora amb gols de Bigas (10') i Joan Pons (27'). Amb el 2-0 i un home més, els locals s'ho van agafar amb calma

VILASSAR0

GIRONA B2

El filial del Girona va resoldre amb una certa facilitat el compromís d'ahir a Vilablareix contra el Vilassar i va consolidar el lideratge del seu grup. Van ser dues parts com la nit i el dia. La primera amb intensitat, electricitat i encert. La segona, molt més calmada i possiblement amb un excés de contemporització dels locals.

El Girona B va arribar al descans amb el duel pràcticament liquidat. De fet, a la mitja hora ja tenia el peu al coll al rival, amb un 2-0 i el Vilassar amb un jugador menys perquè Oriol Martínez es va enfrontar amb l'àrbitre i va veure la vermella directa. Quan els maresmencs van quedar amb inferioritat, els locals ja havien avançat molta feina, primer amb el gol de Bigas –més atent que ningú en el refús del porter després d'una falta de Gumbau– i poc després amb una acció de Pons per la banda dreta que va creuar la pilota lluny de l'abast de Romera. Al Vilassar n'hi van caure dos, però n'hi haurien pogut caure fàcilment quatre si Marcel Serramitja hagués culminat amb gol una extraordinària acció individual (20') o si la falta que va executar Gumbau al límit del descans no s'hagués estavellat al pal, que encara tremola (45').

Després del descans, el Girona B es va mig desactivar i va estar allunyat de la seva millor versió. No va patir en defensa –ahir reforçada amb el jugador del primer equip Carles Mas– però tampoc va ser pou incisiu en atac per buscar el 3-0 que tanqués definitivament el duel. Amb el 2-0 hi havia el neguit que un gol visitant tornés a posar-los dins el partit, però el líder no va deixar escletxes i va superar un nou obstacle amb suficiència.

GIRONA B: Andrés, Robert, Mas, Rovirola, Bigas; Vivi (Sergi Romero 64'), Herrera, Gumbau; Pons (Dembo 64'), Litus (Gerard 76') i Serramitja (Fran 85'). VILASSAR: Romera, Yustos, Núñez, Nil Victòria, Parcerisas (Pol Victòria 46'), Touray (Moreno 70'), El-Hmdi, Martín (Molina 46'), Rodríguez (Almazán 46'), Torrent (Torrejón 58'), Oriol Martínez. GOLS: 1-0 (10') Bigas. 2-0 (27') Pons. ÀRBITRE: Ponce Moreno. T.G.: Als locals Vivi, Pons, Gumbau, Dembo i Sergi Romero, i als visitants Parcerisas, Oriol Martínez, Martín, Nil Victòria i Rodríguez. T.V.: Directa a Oriol Martínez, del Vilassar (28'). PÚBLIC: Uns 400 espectadors.