3a divisió FEF

Una genialitat d'Òscar Muñoz decanta la balança

3a divisió. Els visitants van aconseguir capgirar el gol inicial de la Rapitenca

RAPITENCA1


CORNELLÀ2


RAPITENCA: Damià, Yélamos, Mauri, Ortega (Gasparín, 65'), Julio, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó (Edgar, 87'), Barru, Miguel (Pol Bladé, 83'), Alexis i Munta.

CORNELLÀ: Jose, Joel, Martí, Pelegrí, Cazorla, David, Chema, Luís (Juvenal, 46'), Óscar, Baruc (Matamala, 77') i Civil (Juli, 66').

GOLS: 1-0 (23') Munta. 1-1 (37') Baruc. 1-2 (79') Óscar Muñoz.

ÀRBITRE: Óscar Carballo Vázquez, de la delegació de Lugo (Galícia). T.G.: Als locals Bertomeu, Yélamos, Raúl Teixidó, Julio, Munta, Mauri, Miguel i Alexis; i als visitants Luís, Óscar Muñoz, David.

COMENTARI: En un partit molt igualat va haver de ser una genialitat la que decantés la balança cap al costat del Cornellà. Òscar Muñoz es va inventar una mitja volta espectacular clavant la pilota pel fons de l'escaire en una de les poques ocasions que van disposar els homes de Jordi Roger. El Cornellà, a més, es va endur els tres punts capgirant el gol inicial de la Rapitenca, en una jugada per l'esquerra entre Munta i Alexis, que va acabar amb un toc de qualitat del primer, superant José per dalt. En els darrers minuts de la primera meitat, el Cornellà es va apropar primer amb una falta enverinada solucionada per Damià i, més tard, amb el gol de Baruc, xutant al pal curt i acabant amb els 308 minuts d'imbatibilitat del porter local. A la segona meitat, Miguel va estar a prop però el gol va arribar de la creativitat d'Òscar Muñoz.

h. subirats

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)