3a divisió FEF

Un doblet de Manel Sala posa fi a la sequera del Manlleu

Nervis fins al final. Els osonencs van patir fins que no va arribar la sentència en el 88'

MANLLEU2


VILASSAR1


MANLLEU: Barragan, Masoliver, Archi, Fran Erencia, Masó, Putxi, Seuma, Iván Fernández (Manu Moreno, 75'), Manel Sala (Fortet, 90'), Francolí i Sergio Ginés.

VILASSAR: Imanol, José (Adri, 78'), Peque, Fran Fuentes, Edu Camps, Edu D., Guille, Ricky (Jona, 60'), Samu (Pau Gené, 60'), Vives i Mendo.

GOLS: 1-0 (15') Manel Sala. 2-0 (88') Manel Sala. 2-1 (93') Vives.

ÀRBITRE: García Fuster. T.G.: Als locals Iván Fernández, Putxi i Francolí; al visitant Edu. T.V.: Al local Masó (75'), per doble amonestació.

COMENTARI: El Manlleu va posar fi a una mala ratxa de resultats (sis partits seguits sense guanyar) gràcies a un doblet de Manel Sala contra un Vilassar encadenat als llocs de descens. Els maresmencs van sortir molt ben posicionats damunt del terreny de joc i controlant la pilota però va ser el Manlleu qui va disposar de les millors ocasions. El primer intent va ser de Manel Sala amb un xut des de la frontal i poc més tard, una centrada de Masoliver, la va culminar el golejador quadribarrat (15'). Després de la represa, el Vilassar va sortir amb més intensitat. La més clara va ser de Mendo, que va enviar sol el xut molt desviat. Ja amb deu homes, el Manlleu va sentenciar afusellant Imanol. Tot i així el Vilassar encara va tenir temps de fer un gol que no va acabar servint de res. Va ser en el minut 93, amb una rematada de Vives.

l. miralpeix

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)