De penal i en l'últim minut

Heroica. Amb un home menys la Rapitenca es va endur els tres punts

GAVÀ1

RAPITENCA2

La Rapitenca va aconseguir una victòria suada i patida contra un rival directe. Va ser en l'últim minut, de penal i amb deu homes contra un Gavà que no va poder superar el porter Damià, el gran protagonista per als locals.

A la primera part, amb el domini de la pilota del Gavà i la gran col·locació defensiva blaugrana, la Rapitenca pràcticament no va ocasionar perill. A les acaballes, una jugada ràpida va acabar amb Alexis per terra. L.'àrbitre va assenyalar el punt de penal. David López va posar per davant els seus cinc minuts abans de l'empat de David, que va aprofitar una centrada des de l'esquerra. La segona meitat va anar passant entre aturada i aturada de Damià fins que en l'últim minut unes mans de Campos van ser convertides per David López, un altre cop des dels onze metres (94').

RAPITENCA: Damià, Yélamos, David López, Mauri, Julio, Bertomeu, Teixidó, Barru (Ivan, 56'), Miguel (Bladé, 56'), Alexis i Ortega. GAVÀ: Pacheco, Juanito, Alberto, Ferrone, Blanchart, Julian, David (Grau, 70'), Campos, Biyong (Quiles, 90'), Sergio López i Borreda (Jeferson, 81'). GOLS: 1-0 (38') David López (p.). 1-1 (43') David. 2-1 (93') David López (p.). ÀRBITRE: Congost Larrosa T.G.: Yélamos, Alexis, Raúl i Mauri; Pacheco, Lucas Ferrone, Sergio López, Jeferson i Adrà Borreda. T.V.: Doble groga Ortega (67'): i directa a Campos (93').